20-06-2016

Vanaf vandaag is Frozen Ever After de nieuwste attractie in pretpark Epcot van Walt Disney World in Florida. De nieuwe Frozen attractie is op de plaats gekomen waar voorheen de attractie Maelstrom zat, in het Noorse themagedeelte van het pretpark. De film Frozen over de prinsessen Elsa en Anna is ongelooflijk populair over de hele wereld en vanaf vandaag is er dus ook een heuse attractie.

Frozen attractie

In de nieuwe Frozen attractie, die gebruik maakt van moderne technologie en natuurlijke alle favoriete karakters, scenes en muziek uit de film Frozen bevat, worden bezoekers meegenomen voor een tocht door het koninkrijk van Arendelle en de bergen waar Elsa’s ijskasteel staat. De nieuwe Frozen attractie is geschikt voor de hele familie. De Frozen attractie is deels ontworpen door Nederlander Michael den Dulk die sinds enkele jaren werkzaam is op de Imagineering afdeling van Disney. Voorheen werkte Den Dulk nog voor De Efteling en Europa Park.

Na een update van Soarin naar Soarin' Around the World! is de attractie Frozen Ever After de tweede nieuwe attractie voor Epcot in korte tijd.

Walt Disney World

Walt Disney World in Orlando, Florida is de grootste vakantiebestemming ter wereld waar jaarlijks vele miljoenen bezoekers een lange of korte vakantie vieren. Door de ligging van Walt Disney World centraal in Florida ben je bijna altijd verzekerd van een zonnige vakantie met aangename temperaturen. Op het terrein van Walt Disney World bevinden zich diverse Walt Disney World hotels. Neem ook eens een kijkje op onze website voor een handig overzicht van verschillende Florida vakanties van diverse reisaanbieders. Vergelijk alle Florida vakanties van alle aanbieders zodat je de Florida reis boekt die het beste bij je past.