19-03-2016

Na een succesvolle winteropenstelling opent vandaag Phantasialand haar deuren weer voor het nieuwe seizoen. Al jaren investeert Phantasialand in nieuwe attracties en shows om het pretpark nog interessanter te maken voor een meerdaags bezoek. Ook dit jaar openen er weer nieuwe attracties in Phantasialand. Het gaat hier om twee nieuwe achtbanen die in een geheel nieuw themadeel genaamd Klugheim komen te liggen.

Phantasialand achtbanen

Een van de nieuwe achtbanen, Taron, zal een multi launch achtbaan worden waarbij je op verschillende plaatsen in de baan gelanceerd gaat worden en waarbij een topsnelheid van wel 100 km per uur gehaald gaat worden. De andere achtbaan zal een spannende kinderachtbaan worden waarin je zowel vooruit als achteruit beweegt. Naast deze nieuwe attracties zullen er nog een compleet nieuwe ijsshow en een nieuwe act in China Town te zien zijn.

Phantasialand overnachten

Phantasialand ligt net over de Nederlandse grens en leent zich prima voor een korte vakantie. Overnachten kan in de twee Phantasialand hotels Ling Bao of Matamba. Deze luxe en prachtig gethematiseerde hotels liggen direct naast het pretpark. In de directe omgeving liggen nog een aantal andere hotels. Kijk ook eens naar de diverse Phantasialand arrangementen op onze website en de pagina met een treinreis naar Phantasialand.

Arrangementen

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets

Tickets

Phantasialand tickets

Entreekaarten Phantasialand met korting