Profiteer van korting op Walibi Belgium tickets en bestel deze vandaag nog online, zodat je voordelig Walibi Belgium kunt bezoeken. Op deze pagina hebben we diverse aanbieders geselecteerd die Walibi Belgium tickets aanbieden en waar e direct online kunt bestellen. Het is natuurlijk erg handig om op voorhand al Walibi Belgium tickets op zak te hebben. Het scheelt wachten aan de kassa van Walibi Belgium, omdat je met deze tickets direct kunt doorlopen naar de kaartcontrole.... Lees meer

ACCOMMODATIES

AANBIEDINGEN

Tickets

Waterpark
Walibi Belgium

Tickets Aqualibi

Entreekaarten Aqualibi met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
Walibi Belgium

Tickets Walibi Belgium

Entreekaarten Walibi Belgium met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets

Goedkope tickets Walibi Belgium

Op deze pagina vind je diverse mogelijkheden om je entreekaarten voor Walibi Belgium online te bestellen. Wanneer je je tickets voor Walibi Belgium al voor je bezoek online koopt kun je bij het pretpark direct doorlopen naar de kaartcontrole. Bovendien zijn Walibi Belgium tickets online doorgaans goedkoper dan aan de kassa ter plekke. Ook je tickets voor het naastgelegen waterpark Aqualibi bestel je online.

Je kunt je entreekaarten rechtstreeks op de website van Walibi Belgium of subtropisch zwembad Aqualibi met korting bestellen, maar je kunt ook gebruik maken van een van de andere aanbieders op deze pagina. De aanbieding en korting kunnen per aanbieder van Walibi tickets verschillen, dus bekijk de mogelijkheden goed voordat je boekt. Je kunt ook een gokje wagen en proberen op een bekende online veilingsite je Walibi Belgium of Aqualibi tickets goedkoop te bemachtigen.

Walibi Belgium tickets

Op de website van Walibi Belgium vind je diverse ticket opties. Zo zijn er familietickets verkrijgbaar of tickets voor groepen (vanaf zes personen), waarmee je direct profiteert van een leuke korting op de entreeprijs van Walibi Belgium. Kom je maar een halve dag? Ook dan betaal je een gereduceerd tarief, evenals wanneer je het pretpark op een doordeweekse dag bezoekt. Kleine kinderen mogen natuurlijk nog niet van alle attracties gebruik maken en betalen daarom slechts het kindertarief. Ook bij het subtropisch zwembad Aqualibi zijn er lagere tarieven voor jonge en oudere kinderen.

Wanneer je Walibi tickets met korting wilt kopen dan kunnen we je ook zeker een bezoek aan de officiële website van Walibi Belgium aanraden. Op de pagina waar je de tickets kunt bestellen kun je per dag zien wat de prijs op dat moment is. Walibi Belgium biedt namelijk goedkopere tickets aan wanneer het rustiger is in het pretpark. Op deze manier zorgt Walibi Belgium voor een betere spreiding van haar bezoekers. Wanneer je namelijk niet afhankelijk bent van een vaste datum dan kun je je eerst oriënteren op de website wat de goedkoopste tickets zijn en op welke datum.