Busreis Disneyland Parijs

Een busreis Disneyland Parijs wordt door diverse reisorganisaties aangeboden. Om de verschillende aanbieders van een busreis naar Disneyland Parijs goed te kunnen vergelijken, hebben we hier een overzicht gemaakt van de uiteenlopende arrangementen. Er zijn busreizen waarbij je tijdens alle dagen van je verblijf een bezoek kunt brengen aan de pretparken van Disneyland Parijs. Andere busreizen bieden een combinatie van Disneyland® Parijs en een (meerdaags) bezoek aan de Franse hoofdstad Parijs. Bij een aantal Disneyland Parijs busreizen overnacht je in een hotel bij Disneyland Parijs, maar er zijn ook busreizen waarbij je in een hotel net buiten Disneyland® Parijs of in het centrum van Parijs slaapt. Met een busreis Disneyland Parijs kom je altijd uitgerust bij het pretpark aan. Ook bespaar je eventuele tol- en/of parkeergelden.... Lees meer

Busreis

Incl. entreekaarten
Disneyland Parijs

Busreis Disneyland Parijs

Diverse Disney busreizen inclusief vervoer, tickets en overnachting
  • Busreis
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting

Busreis Disneyland Parijs met Peter Langhout Reizen

Busreis Disneyland Parijs

Een busreis Disneyland Parijs met Peter Langhout is een prima keus. Peter Langhout Reizen biedt een groot aantal arrangementen aan variërend van een verblijfsduur van 2 tot en met 5 dagen. Bij sommige arrangementen breng je ook een bezoek aan de mooie stad Parijs. Alle arrangementen zijn inclusief verblijf, ontbijt en entreekaarten voor Disneyland Parijs, een compleet pakket dus. Het vervoer is met een luxe touringcar waarbij natuurlijk Disney films voor de kinderen niet zullen ontbreken. Verder is de bus voorzien van airco en een toilet. Peter Langhout heeft een aantal verschillende opstap plaatsen in Nederland zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Breda. Reizen met Peter Langhout is altijd veilig en vertrouwd, omdat de organisatie is aangesloten bij ANVR en SGR.

Peter Langhout Reizen biedt ook een dagtocht Disneyland Parijs aan, inclusief entree tot een van de Disneyland Parijs parken. Je vertrekt dan heel vroeg in de ochtend en bent ’s avonds laat weer terug bij je gekozen opstap plaats.

Busreis Disneyland Parijs en Parijs met Effe Weg

Effeweg.nl biedt een combinatiereis van Disneyland Parijs en de stad Parijs aan. Een geweldige combinatie, want naast de magie van Disneyland Parijs krijg je ook nog eens de kans om de prachtige stad Parijs te ontdekken. De hoogtepunten zoals de Eifeltoren en de gezellige wijk Montmartre komen zeker aan bod tijden deze busreis. Effe Weg biedt een 3-daagse busreis en een 4-daagse busreis Disneyland Parijs en Parijs aan. Bij de 3-daagse busreis breng je een hele dag in Disneyland Parijs door. Vanuit het driesterren hotel Campanile Torcy rijdt de bus rond 9.30 uur richting het pretpark. Bij de 4-daagse busreis kun je twee dagen genieten van alles wat Disneyland Parijs te bieden heeft. Aangezien Disneyland Parijs twee verschillende pretparken heeft die beide zeer de moeite waard zijn, raden wij aan een 4-daagse busreis te reserveren. Een groot voordeel van Effe Weg zijn de vele opstap plaatsen door heel Nederland. Enkele voorbeelden van opstap plaatsen zijn Groningen, Leeuwarden, Heerenveen, Almelo, Enschede, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Tilburg, Breda en Utrecht. Effe Weg is aangesloten bij ANVR en SGR waardoor uw reservering altijd veilig en vertrouwd is.

Busreis Disneyland Parijs met Oad

Oad heeft diverse busreizen naar Disneyland Parijs en biedt daarbij ook nog eens een ruime keuze aan hotels waarin je kunt verblijven. Enkele hotels waar je uit kunt kiezen zijn Hotel Kyriad, Explorers Hotel, Magic Circus Hotel en het Dream Castle hotel. Deze hotels liggen allemaal vlakbij Disneyland Parijs. Vanaf deze hotels rijden ook op diverse tijden gratis shuttle bussen naar Disneyland Parijs. Oad reist op verschillende data met een speciale kids bus naar Disneyland Parijs. In deze uniek gedecoreerde bussen beschikken alle zitplaatsen over een eigen multimedia systeem waarmee muziek geluisterd en diverse (Disney) films bekeken kunnen worden. Ook beschikt de bus over WiFi. Op deze manier kunnen de kinderen zich prima vermaken en verloopt de busreis naar Disneyland Parijs gevoelsmatig een stuk sneller en aangenamer. De bus is verder uiteraard van alle gemakken voorzien, waaronder airconditioning, een toilet, koelkast en koffiezetapparaat. Aan boord is ook frisdrank te koop. Oad heeft een grote hoeveelheid opstap plaatsen in de provincies Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Een busreis Disneyland Parijs reserveren bij Oad is altijd veilig en vertrouwd aangezien Oad is aangesloten bij ANVR en SGR. Oad heeft ook een zogenaamde buspendel naar Disneyland Parijs. Bij deze meerdaagse reis zonder accommodatie reis je comfortabel en vertrouwd met de bus naar Disneyland Parijs, maar kun je wel zelf een van de Disneyland Parijs hotels of een hotel in de omgeving van het pretpark kiezen en reserveren. Ook voor een dagtocht Disneyland Parijs kun je bij OAD terecht. Je ontvangt bij deze reis een entreeticket voor beide Disneyland Parijs pretparken voor een volle dag plezier.

Dagtocht Disneyland Parijs

Verschillende aanbieders van busreizen naar Disneyland Parijs hebben ook een dagtocht Disneyland Parijs in hun assortiment. Met deze voordelige manier van reizen heb je een volledige dag de tijd om Disneyland Parijs te bezoeken, maar bespaar je de kosten van een overnachting. Bij een dagtocht Disneyland Parijs vertrek je in de nacht of vroege ochtend (afhankelijk van je opstapplaats) met een comfortabele touringcar en kom je in de loop van de ochtend aan bij Disneyland Parijs. Je wordt door de bus direct bij de ingang gebracht om zo het meeste uit je dag te kunnen halen. Aan het einde van de dag word je hier ook weer opgehaald en zul je blij zijn even lekker uit te kunnen rusten in de bus op de weg terug naar Nederland waar je ’s avonds laat of ’s nachts aankomt. Een dagtocht Disneyland Parijs is een voordelige optie om eens een bezoek te brengen aan dit prachtige pretpark. Kijk bij de geselecteerde reisaanbieders hieronder voor data en prijzen van een dagtocht Disneyland Parijs.