21-06-2017

In de maanden juli en augustus is De Efteling weer extra lang geopend. En dit jaar zijn er voor het eerst twee zomeravonden per week waarop het pretpark zelfs tot 23.00 uur geopend is.

Efteling Negen Pleinen Festijn

In de zomer is De Efteling voor alle bezoekers extra lang geopend. Gedurende de maanden juli en augustus is het pretpark elke dag tot 20.00 uur geopend en op vrijdag- en zaterdagavond zelfs tot 23.00 uur. Het is voor het eerst dit jaar dat De Efteling voor twee late avondopenstellingen per week kiest. Op elke vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus wordt het Negen Pleinen Festijn gevierd. Het programma is op beide avonden hetzelfde, zodat nog meer mensen kunnen genieten van alle feestelijke muziek, optredens en ander entertainment op de lange zomeravonden.

Programma Efteling Negen Pleine Festijn

Tijdens het Negen Pleinen Festijn staan er diverse verschillende acts op het programma. Op elk van de grote pleinen in De Efteling is wel iets te doen. Kies voor de vrolijke muziek op het plein bij de Pirana, stoere ruiters en zwaardvechters op het Ton van de Ven plein of muziek van de Pientere Pianist op het Vliegende Hollander plein. In het Sprookjesbos vindt op het Herauten plein voor kinderen een pyjama party met Klaas Vaak plaats. Op het Fata Morgana plein vind je weer grappige en mysterieuze straatartiesten.

Uiteraard zijn ook de meeste attracties ’s avonds voor iedereen geopend, waaronder de nieuwste familie attractie Symbolica. Ook op de vele terrassen van De Efteling is het heerlijk toeven. Als het donker wordt kun je nog genieten van de mooie verlichting. Ook de watershow Aquanura wordt op diverse tijden en in verschillende uitvoeringen opgevoerd tijdens het Negen Pleinen Festijn.

Blijven slapen bij De Efteling

Geen zin meer om naar huis te rijden na een lange zomerdag in De Efteling? Of wil je de volgende dag gewoon nog even terug? Kijk dan op onze website voor een overzicht van hotels, vakantieparken en campings in de omgeving van De Efteling (op loopafstand tot enkele kilometers rijden).

Arrangementen

Winter Efteling arrangement

Winter Efteling tickets met een overnachting