19-03-2016

Het is weer zover: het grootste pretpark van Duitsland, Europa Park, opent vandaag weer de deuren. Europa Park wordt jaarlijks door vele miljoenen mensen bezocht. Ook dit jaar zorgt Europa Park er weer voor dat er nog meer valt te beleven. Europa Park opent namelijk in dit nieuwe seizoen een geheel nieuw themagedeelte. Zoals alle themagebieden in Europa Park is ook dit nieuwe deel gebaseerd op een Europees land. In het nieuwe gedeelte staat het land Ierland centraal en zal de focus liggen op diverse kinderattracties, waaronder een nieuwe kinderachtbaan. Naast de nieuwe attracties in Ierland opent er ook een nieuw restaurant en zal er een nieuwe film draaien in de 4-D bioscoop.

Europa Park hotels

Een meerdaags bezoek aan Europa Park is zeker aan te raden! Europa Park heeft namelijk zoveel attracties en shows te bieden dat het zeker niet in een dag is te bezoeken. Europa Park beschikt over vijf prachtig gethematiseerde en luxe Europa Park hotels die tot de beste familiehotels van Duitsland behoren. Overnachten kan overigens ook prima in de directe omgeving van het park. In het plaatsje Rust liggen tal van betaalbare hotels van waaruit je vaak makkelijk te voet bij de ingang van Europa Park komt.

Europa Park arrangement

Op Pretpark Reizen staat een handig overzicht van alle aantrekkelijke Europa Park arrangementen. Ook hebben we de verschillende aanbieders van een compleet verzorgde busreis naar Europa Park handig vermeld op de pagina busreis Europa Park.

Arrangementen

Europa Park arrangement

Overnachten bij Europa Park inclusief tickets

Busreizen

Busreis Europa Park

Comfortabel met de bus naar Europa Park