22-03-2017

Vanaf zondag 26 maart gaat het grote feest voor de 25e verjaardag van Disneyland Parijs van start! Vanaf 26 maart biedt Disneyland Parijs alle gasten daarom allerlei extra’s. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe parade, Disney Stars on Parade, met nieuwe wagens, kostuums en zelfs een heuse vuurspuwende draak. De avondshow met vuurwerk, licht, muziek, projecties en special effects is ook nieuw. Deze show, Disney Illuminaties genaamd, kun je zien in het gebied rondom het kasteel. Tot slot zijn ook diverse attracties, waaronder Star Tours en Space Mountain vernieuwd. De populaire achtbaan is speciaal voor de 25e verjaardag tot Hyperspace Mountain omgedoopt met allerlei extra effecten zoals lasers, projecties en Star Wars muziek.

Disneyland Parijs 25 jaar

De start van de viering van Disneyland Parijs’ 25e verjaardag betekent wel het einde van het Season of the Force seizoen dat dit jaar voor het eerst in met name het Walt Disney Studios park te beleven was. Hoogtepunten van Season of the Force waren de verschillende vormen van Star Wars entertainment overdag en de Star Wars projectie show ’s avonds op de attractie Tower of Terror.

Overnachten Disneyland Parijs

Wil je de 25e verjaardag van Disneyland Parijs mee vieren in 2017? Bekijk dan alle mogelijkheden op onze website. We hebben een overzicht van Disneyland Parijs hotels, Hotels bij Disneyland Parijs en vele Disneyland Parijs arrangementen en Disneyland Parijs aanbiedingen. Binnenkort opent ook het luxe nieuwe vakantiepark Villages Nature op slechts ongeveer 10 minuten rijden van Disneyland Parijs. Je kunt Villages Nature boeken bij Center Parcs.

Arrangementen

Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief tickets en overnachting

Kerst Disneyland Parijs arrangement

Disney arrangement inclusief overnachting en tickets