30-06-2016

Vanaf morgen is de Efteling op alle zaterdagavonden in juli en augustus weer tot middernacht geopend! Tijdens het Negen Pleinen Festijn kun je niet alleen extra lang genieten van alle attracties en vaste park shows, maar vinden ook op de negen pleinen verspreid over het park allerlei vormen van extra entertainment plaats. Denk bijvoorbeeld aan straatartiesten, een Droomvluchtdans, een heuse circus show, zangers en samba dansers.

Efteling zomeravonden voor kinderen

Ook voor de kinderen is er van alles te beleven met bijvoorbeeld de Sprookjesboomshow ‘Een avond met Wolf’, verhaaltjes van Klaas Vaak en een pyjamafeestje met de Zandkabouters. Tijdens de Efteling zomeravonden worden ook de verschillende versies van de spectaculaire fonteinenshow Aquanura uitgevoerd. In het donker is dit extra magisch! Ook doordeweeks en op zondag is de Efteling in de maanden juli en augustus langer geopend (dagelijks tot 20.00 uur).

Efteling overnachten

Wil jij deze zomer extra lang gaan genieten in de Efteling? Kijk dan nu voor de mogelijkheden om een nachtje te blijven slapen bij het pretpark. Bij De Efteling overnachten zorgt ervoor dat je het park op een rustig tempo en op meerdere dagen kunt bezoeken. De Efteling is zo groot en er is ook zoveel te beleven dat het aan te raden is om het pretpark minimaal twee dagen te bezoeken. 

De Efteling speelt goed in op de vraag van overnachten bij het pretpark. Zo heeft De Efteling met de accommodaties het Efteling Hotel en Vakantiepark Efteling Bosrijk eigen accommodaties waar je heerlijk kunt overnachten. Verder is het ook mogelijk om in de directe omgeving van De Efteling te overnachten. Zo kun je naast het pretpark ook nog de directe omgeving ontdekken. Denk hierbij aan een bezoek aan het mooie Nationale park De Loonsche en Drunense duinen. Maar ook het ontdekken en shoppen in de Brabantse steden Tilburg en Den Bosch is een echte aanrader.

Op onze handige pagina's Hotels bij de Efteling, Vakantieparken bij de Efteling en Campings bij de Efteling kun je je accommodatie vlakbij De Efteling zelf vinden. Wij hebben hier tevens alle aanbieders bij gezet zodat je makkelijk de goedkoopste optie kunt vinden.

Efteling arrangement

Een slimme optie, wanneer je meerdere dagen de Efteling wilt bezoeken, is om een Efteling arrangement te reserveren. Een Efteling arrangement is een pakketreis compleet met overnachting en Efteling tickets. Doordat dit als pakket geboekt kan worden betaal je vaak ook een stuk minder dan wanneer je een accommodatie en tickets los boekt. Bezoek onze handige Efteling arrangement pagina waar wij alle Efteling arrangementen hebben geplaatst. Hier kun je ook makkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken zodat je altijd de beste deal te pakken hebt. 

Tickets

Efteling tickets

Korting op Efteling entreekaarten

Arrangementen