29-03-2017

Komend weekend (1 april) openen diverse pretparken in binnen- en buitenland weer hun deuren voor bezoekers. En in veel pretparken is in 2017 ook weer wat nieuws te beleven! Tijd dus voor een bezoek aan je favoriete pretpark!

Nieuwe attracties

Ga bijvoorbeeld naar Walibi Holland waar dit seizoen de nieuwe virtual reality attractie NeuroGen opent. In Attractiepark Slagharen kun je vanaf half april genieten van een nieuwe achtbaan, Gold Rush genaamd. Ook wordt de kinderspeeltuin in het pretpark opgeknapt en verschijnen er in de loop van het seizoen een aantal nieuwe vakantiehuisjes op Vakantiepark Slagharen. Attractiepark Duinrell in Wassenaar is vanaf dit weekend ook weer geopend. Ook hier worden dit seizoen vakantiehuisjes bijgebouwd en gerenoveerd en wordt het subtropische zwembad Tikibad uitgebreid met een nieuwe glijbaan en een waterspeeltuin.

Grootste pretpark van Nederland

Het grootste pretpark van Nederland, De Efteling, was zoals enige tijd het hele jaar al geopend. In de loop van 2017 is De Efteling zeker een bezoek waard alleen al voor de unieke nieuwe attractie Symbolica. Overnachten kan dan ook in het nieuwe vakantiepark Efteling Loonsche Land.

Pretparken België

Ook over de grens is er weer van alles te beleven op pretpark gebied. Zo wordt in Plopsaland De Panne dit seizoen (na het uitstellen vorig jaar) de houten achtbaan Heidi the Ride geopend. In Bobbejaanland komt een nieuwe speeltuin, nieuwe show en wordt een bestaande achtbaan opnieuw gethematiseerd. En in het prachtige Bellewaerde park opent een spannende rodelbaan waarbij je hoog langs de bomen raast.

Pretparken Duitsland

In Movie Park Germany kun je in 2017 plaats nemen in een nieuwe Star Trek achtbaan. In Legoland Duitsland opent een heus Ninjago themadeel met een spannende interactieve attractie. En het grootste pretpark van Duitsland, Europa Park, zal veel bezoekers trekken met een volledig nieuwe attractie, Voletarium genaamd, waarbij je als het ware over Europa lijkt te vliegen.

Op www.pretparkreizen.nl vind je meer informatie over veel pretparken in binnen- en buitenland, inclusief allerlei mogelijkheden om te overnachten nabij deze pretparken. Ook het komende pretpark seizoen houden wij je via onze website weer graag op de hoogte van allerlei pretpark nieuws en de beste pretpark aanbiedingen en korting.

Efteling

Winter Efteling arrangement

Winter Efteling tickets met een overnachting

Phantasialand

Phantasialand arrangement

Overnachten bij Phantasialand inclusief tickets

Duinrell

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets