Adverteren

Pretparken en dierentuinen zijn al jaren een populaire bestemming voor veel toeristen. Pretparken en dierentuinen zijn dé bestemming om even lekker met het hele gezin plezier te maken. Pretparken in binnen- en buitenland zijn de laatste jaren zo gegroeid dat de meeste parken ook niet meer in één dag te bezoeken zijn. Sommige parken zoals Disneyland Parijs en Europa Park hebben zelfs een tweede park geopend. Ook door onze mobiliteit zijn wij makkelijker in staat om parken op een grotere afstand te bezoeken.

Pretpark met overnachting enorm populair

De vraag naar overnachten bij een pretpark of dierentuin is hierdoor de laatste jaren enorm gegroeid. Je ziet bekende en grote pretparken als De Efteling, Toverland, Phantasialand en Europa Park ook miljoenen euro’s investeren in verblijfsaccommodaties.

Pretparkreizen.nl speelt op deze grote behoefte in door een overzicht van diverse accommodaties vlakbij een pretpark of dierentuin aan te bieden zodat bezoekers in een handig overzicht alle accommodaties kunnen vinden en boeken. Informatie over de afstand tot het park en aanbieders waar je de accommodatie kunt boeken maakt het voor onze bezoekers eenvoudig en overzichtelijk. Maandelijks hebben wij  rond de 35.000 unieke bezoekers die allemaal op zoek zijn naar een geschikte accommodatie van of bij een pretpark.

Al jaren hebben wij samenwerkingen met diverse pretparken, dierentuinen en populaire reisorganisaties. Wilt u met uw website, accommodatie of organisatie ook een positie op Pretparkreizen.nl? Dan is het mogelijk om te adverteren.

Adverteren op Pretparkreizen.nl

Er zijn diverse mogelijkheden om uw aanbod op Pretparkreizen.nl te promoten. Hieronder enkele voorbeelden.

- Een speciaal item over uw aanbod op onze aanbiedingen en/of nieuws pagina. Voorwaarde is om eigen unieke content (tekst en afbeelding) aan te leveren. Dit item blijft een onbeperkte tijd op Pretparkreizen.nl staan, maar zakt naarmate er nieuwe items geplaatst worden.

- Plaatsen van een banner op een pagina naar keuze. Afmeting: 728x90. Voorwaarde is om zelf een banner met deze afmeting aan te leveren.

- Een link inclusief logo in een “Vind hier je beste prijs” tabel. Adverteren in een specifieke tabel met een accommodatie of arrangement is zo dus mogelijk. Deze tabellen worden op onze website vaak gebruikt. Hierin komt dan uw link in een rij met andere aanbieders. Prijzen zijn afhankelijk van de plaats in het rijtje.

Op Pretparkreizen.nl adverteren is zeer aantrekkelijk doordat een aantal pagina’s hoog in zoekmachines gerankt staan. Wij hebben onze pagina’s zo opgebouwd dat een specifiek zoekterm vaak op pagina 1 van zoekmachine resultaten verschijnt.

Social Media

Pretparkreizen.nl behaalt goede resultaten in zoekmachines in Nederland en België. Naast het organisch ontvangen van bezoekers via zoekmachines is Pretparkreizen.nl ook actief op Social Media zoals X, Facebook en YouTube. Op YouTube hebben onze filmpjes al meer dan 2,2 miljoen views gehad.

Neem vrijblijvend contact met ons op!