01-04-2022

Wildland Adventure Zoo Emmen heeft een nieuw dierenverblijf geopend: de bevers zijn als nieuwe diersoort aan het park toegevoegd. In Wildlands Adventure Zoo Emmen kun je veel verschillende dieren zien in mooie verblijven. Wat Wildlands een bijzonder park maakt is dat er naast de dieren ook enkele attracties zijn, waaronder zelfs een achtbaan!

Bevers in Wildlands Adventure Zoo Emmen

Het nieuwe beververblijf in Wildlands Adventure Zoo Emmen werd geopend met een groep trouwe bezoekers. Nog niet eerder waren er bevers te zien in Wildlands; het park voegt regelmatig nieuwe diersoorten toe. Het nieuwe beververblijf vind je in themagebied Nortica. Het verblijf bestaat uit een grote beverburcht van takken en natuurlijk veel water. Bezoekers kunnen de burcht ook van binnen zien en in het water zwemmen de bevers tussen grote steuren en regenboogforellen. Natuurlijk kunnen deze houtzagende dieren ook hun tanden zetten in de vele bomen rondom het water.

Wildlands themagebieden en dieren

Naast themagebied Nortica waar naast bevers bijvoorbeeld ook ijsberen en pinguïns leven, vind je in Wildlands nog de themagebieden Jungola en Serenga. Hier leven onder andere olifanten, apen, leeuwen, zebra’s en giraffen. In de grote overdekte jungle van Jungola vind je bovendien ook een mooie vlindertempel. In Wildlands kun je de dieren op bijzondere manieren zien. Zo kun je in Jungola een boottochtje maken langs de apen en andere dieren of klim je in touwbruggen boven de verblijven langs. In themagebied Serenga kun je echt op safari in een groot voertuig dat dicht bij de dieren komt.

Wildlands attracties

Naast de safaririt over de savanne en de boottocht door de jungle is er voor jong en oud nog veel meer te beleven in Wildlands. Animazia is een overdekt speel- en klimparadijs voor kinderen vol touwbruggen, boomhutten en glijbanen. In themagebied Serenga vind je zelfs een heuse achtbaan. De combinatie van dieren en attracties maakt Wildlands een leuke afwisselende dag uit voor het hele gezin. Wildlands tickets met korting bestel je online. Wil je overnachten bij Wildlands? Bekijk dan de vele mogelijkheden van hotels en vakantieparken bij Wildlands.

Wildlands tickets

Wildlands Adventure Zoo tickets

Entreekaarten Wildlands met korting

Wildlands arrangement

Wildlands arrangement

Arrangement Wildlands Adventure Zoo met overnachting en tickets