24-03-2017

Nu de lente voor de deur staat is het een perfect moment om het mooie park Wildlands te bezoeken. Deze in Nederland unieke combinatie van een dierentuin en pretpark ligt in het Drentse Emmen. En Center Parcs heeft nu een interessante Wildlands Voorjaarsaanbieding!

Center Parcs Wildlands aanbieding

Wanneer je een verblijf boekt op Center Parcs De Huttenheugte of Center Parcs Parc Sandur ontvang je per persoon helemaal gratis een Wildlands meerdagenpas. Zo kun je tijdens je verblijf bij Center Parcs meerdere keren een bezoek brengen aan dit mooie park. Op deze manier heb je alle tijd om rustig alle dieren te zien, te genieten van een drankje op het terras terwijl de kinderen klimmen en klauteren in de leuke speeltuinen en natuurlijk alle attracties, waaronder een jungle boottocht en een heuse safari, te beleven.

Center Parcs bij Wildlands

Center Parcs De Huttenheugte en Center Parcs Parc Sandur liggen op respectievelijk 25 en 15 minuten rijden van Wildlands. Als je bent uitgekeken in Wildlands kun je je uiteraard op het vakantiepark prima vermaken in bijvoorbeeld het grote subtropische zwembad en de gezellige Market Dome. Je boekt al een verblijf bij Center Parcs met gratis Wildlands meerdagenpassen voor 385 euro (4 personen).

 

Vind hier de beste prijs