03-01-2021

Dockside Inn and Suites is een nieuw hotel geopend bij het Universal Orlando Resort. Het hotel hoort bij het vorig jaar al geopende Surfside Inn and Suites hotel. Beide hotels hebben een gratis shuttle service dienst naar de twee Universal pretparken en het Universal waterpark Volcano Bay. In beide pretparken, Universal Studios en Islands of Adventure, staat de filmwereld centraal.

Dockside Inn and Suites

Het Dockside Inn and Suites hotel is het nieuwste hotel binnen het Universal Orlando Resort. Het hele hotel ademt een strand sfeer uit en ook de kamers zijn helemaal in dat thema gedecoreerd. Naast standaard kamers zijn er ook familiekamers voor maximaal zes personen en met een aparte slaapkamer. Ideaal dus voor een gezin of een groter gezelschap. Het hotel beschikt over twee heerlijke zwembaden om bij te relaxen onder een palmboom en een water speelelement. Ook is er een fitnessruimte, een game room, een bar en een heuse food court voor diverse maaltijd opties.

Voordelen Universal Orlando Resort hotels

Het Universal Orlando Resort bestaat uit een groot aantal hotels in diverse luxe- en prijsniveaus. Het nieuwe Dockside Inn and Suites behoort evenals het naastgelegen Surfside Inn & Suites tot de goedkopere Universal Orlando hotels. Toch heb je als gast van het Dockside Inn and Suites net zo veel voordelen als andere hotelgasten: zo mag je op de dag dat je de Universal pretparken (Universal Studios en/of Islands of Adventure) bezoekt een uur voordat het park voor niet-hotelgasten opent al naar binnen. Speciaal voor hotelgasten is dan al het Wizarding World of Harry Potter themagebied geopend! Het Dockside Inn and Suites hotel ligt wat verder van de pretparken af dan de meeste Universal Orlando hotels, maar daarom kun je gebruik maken van een gratis shuttle service.

Universal Orlando Resort

In het Universal Orlando Resort kun je je met gemak meerdere dagen tot wel een week vermaken. Het beschikt namelijk over twee grote pretparken, Universal Studios en Islands of Adventure, met vele attracties en shows. Ook waterpark Volcano Bay is met al zijn spectaculaire glijbanen en heerlijke relax plekjes een of meerdere dagen een bezoek waard. In het uitgaansgebied Universal Citywalk kun je bovendien nog lekker shoppen en uit eten. En ben je uitgekeken op het Universal Resort? Dan heeft het gebied rondom Orlando nog veel meer pretparken te bieden, waaronder het enorme Walt Disney World Resort. Orlando heet niet voor niks de pretpark hoofdstad van de wereld.

Vind hier de beste prijs

Universals Endless Summer Resort - Dockside Inn

Goedkoop hotel van Universal Orlando Resort

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Florida vakantie