Deze week is in het Amerikaanse pretpark Universal Studios Florida de nieuwe attractie Fast & Furious Supercharged geopend. De opening was een groot spektakel met diverse bekende Hollywood sterren als gast.

Nieuwe attractie Fast & Furious Supercharged

De nieuwe attractie in Universal Studios Florida is op de plaats gekomen van de voormalige attracties Disaster. Voor de attractie Disaster zat er Earthquake welke er aan het begin bij opening van het pretpark zat. In de nieuwe attractie wordt je meegenomen in de spanning en actie van de bekende Fast & Furious films. Bezoekers krijgen eerst een pre-show voorgeschoteld om vervolgens plaats te nemen in een grote party bus die omringd door projectieschermen al snel in een virtuele race terecht komt. Allerlei effecten zoals wind en mist dragen bij aan het gevoel dat de bus met enorme snelheid rijdt tussen alle andere voertuigen en objecten.

Universal Studios Florida

Universal Studios Florida is onderdeel van het Universal Orlando Resort en alle attracties in dit pretpark zijn gebaseerd op bekende films. Voor actie en avontuur ben je in dit park aan het goede adres. Bij het Universal Orlando Resort horen verder ook nog het pretpark Islands of Adventure en het waterpark Volcano Bay. Universal Orlando Resort beschikt ook over diverse eigen luxe en gethematiseerde hotels. In Orlando zelf of het nabijgelegen Kissimmee vind je vele goedkope hotels.

Reizen