31-03-2021

In Emmen is een splinternieuw Fletcher hotel geopend wat vlakbij Wildlands Adventure Zoo ligt. Het hotel beschikt ook over familiekamers en is ook ideaal gelegen in het centrum van Emmen. Het restaurant ByZoo serveert allerlei 'streetfood' gerechten vanuit de hele wereld. Als de dierentuin straks weer haar deuren mag openen is dit hotel perfect voor een korte vakantie bij Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Fletcher hotel

Direct tegenover Wildlands Adventure Zoo ligt Hotel-Restaurant ByZoo Emmen. Dit nieuwe hotel ligt ook nog eens in het centrum van Emmen. De kamers hebben een mooi uitzicht over de stad. Het hotel beschikt over 88 kamers, waarvan enkele luxere kamers en enkele familiekamers. Dit maakt het een fijne bestemming voor gezinnen met kinderen die Wildlands Adventure Zoo in Emmen willen bezoeken en na die dag niet meer helemaal naar huis willen rijden. Dit nieuwe Wildlands hotel is ook perfect voor een korte vakantie: je combineert je bezoek aan Wildlands namelijk eenvoudig met leuke andere uitstapjes in de groene omgeving van Emmen. Zo zijn er diverse natuurgebieden, maar ook een bezoek aan de nabijgelegen pretparken Attractiepark Slagharen en Plopsa Indoor Coevorden behoort tot de mogelijkheden.

Uniek restaurant concept

Door het ByZoo restaurant blijf je in dit hotel volledig in de sferen van Wildlands Adventure Zoo. In dit restaurant worden namelijk 'streetfood' gerechten van over de hele wereld geserveerd in de vorm van 'shared dining' (het delen van kleine gerechtjes). De wereldse invloeden van het restaurant komen mooi overeen met de verschillende ontdekkingswerelden in Wildlands. Er is ook een uitgebreide kinderkaart en een kidscorner waarin de kinderen lekker kunnen spelen.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands is een prachtig aangelegde dierentuin waar je in de vorm van diverse ontdekkingswerelden op zoek gaat naar de dieren die daar leven. Ruime leefgebieden voor de dieren staan centraal. Het unieke aan Wildlands Adventure Zoo is de aanwezigheid van enkele attracties. Zo is er de Rimbula River, een bootjestocht waarmee je nog dichter bij de dieren komt, en een heuse Serenga Safari rit. Ook kun je een ritje maken in de spannende achtbaan Tweestryd of spelen in de overdekte speeltuin of in één van de buitenspeeltuinen.

Wildlands arrangement

Wildlands arrangement

Arrangement Wildlands Adventure Zoo met overnachting en tickets