08-11-2016

Het Universal Orlando Resort heeft plannen aangekondigd voor een nieuw themahotel, genaamd Aventura Hotel. Het wordt het zesde hotel bij Universal Orlando Resort en zal naar verwachting in 2018 openen. Het nieuwe hotel van Universal Orlando Resort gaat ongeveer 600 kamers tellen.

Universal Studios Aventura Hotel

Vanuit het nieuwe Aventura Hotel kun je straks te voet naar het nieuwe waterpark Volcano Bay en met een shuttle bus naar de pretparken Universal Studios en Islands of Adventure. Vanuit het Aventura Hotel heb je straks ook een mooi uitzicht op waterpark Volcano Bay. Vanuit de meeste kamers kijk je op de grote vulkaan van Volcano Bay van waaruit de diverse waterglijbanen komen. Dat is pas lekker wakker worden.

Overnachten Orlando

De mogelijkheden om bij de pretparken in Orlando in de Amerikaanse staat Florida te overnachten blijven maar groeien. Buiten de Universal Orlando Resort Hotels zijn er ook veel verschillende Walt Disney World Hotels. Goedkoper overnachten kun je door het boeken van een van de vele goedkope hotels in Orlando of Kissimmee. Vind op onze website een accommodatie die het beste bij je past en laat de voorpret van een Florida vakantie maar alvast beginnen.

Vind hier de beste prijs

Universals Aventura Hotel

Prachtig hotel van Universal Orlando direct naast Volcano Bay

Afstand tot het park:
Te voet 20 - 25 minuten

Reizen