27-06-2019

Het nieuwste Universal Orlando Resort hotel is nu officieel geopend. Het 750 kamers tellende Surfside Inn and Suites is het eerste Universal Orlando hotel in de budget categorie. Het hotel ademt een zon, zee en strand sfeer en beschikt over een heerlijk zwembad met ligbedden. Je bereikt met een gratis shuttlebus eenvoudig en snel de Universal pretparken Universal Studios, Islands of Adventure en waterpark Volcano Bay. 

Twee kamer suites

Het nieuwe Universal hotel Surfside Inn and Suites is uitermate geschikt voor gezinnen met de ruime suites voor maximaal zes personen. Deze suites bestaan uit twee kamers en hebben ook een kitchenette. Uiteraard zijn er ook standaard twee- tot vierpersoonskamers. 

Faciliteiten

Surfside Inn and Suites beschikt over een zwembad in de vorm van een surfplank met heerlijke ligbedden en een beach bar voor drankjes en hapjes. Ook is er het Beach Break Cafe, een soort food court waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. In maart 2020 opent ook het naastgelegen Dockside Inn and Suites, een vergelijkbaar budget hotel. 

Voordelen voor gasten 

Als gast van een Universal Orlando Resort hotel profiteer je van allerlei voordelen, waarvan vroegere toegang tot de pretparken de belangrijkste is. Zeker op drukke dagen ben je hierdoor sneller aan de beurt bij de meest populaire attracties. Vanuit Surfside Inn and Suites rijden er gratis shuttlebussen die je eenvoudig en snel bij de parken afzetten. 

Vind hier de beste prijs

Universals Endless Summer Resort - Surfside Inn

Goedkoop officieel hotel van Universal Orlando Resort

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Florida vakantie

Vliegtickets naar Orlando

Van Amsterdam naar Orlando