31-01-2016

In Legoland Florida is afgelopen week de nieuwste attractie geopend: een spectaculaire 4D film genaamd The LEGO Movie 4D - A New Adventure. In deze 4D show komen Lego figuur Emmet en zijn vrienden weer samen.

The LEGO Movie 4D film

Bezoekers van de nieuwe attractie krijgen een 3D bril op om de film optimaal te beleven. De computer animatie film maakt gebruik van de nieuwste technieken, aangevuld met 'real live' effecten zoals wind, regen en mist binnen in het theater. Legoland Florida is het eerste Legoland pretpark waar The LEGO Movie 4D - A New Adventure te zien is.

Legoland Florida

Legoland Florida ligt in de plaats Winter Haven op een klein uurtje rijden van Walt Disney World. Legoland Florida is een erg leuke afwisseling waneer je al meerdere dagen Walt Disney World of Universal Studios Orlando hebt bezocht. Ook wanneer je een rondreis maakt door Florida is Legoland Florida een leuke bestemming om te bezoeken. Legoland Florida is ook uitermate geschikt voor families met kinderen tot de leeftijd van 12 jaar. Hele enge en spannende attracties hoef je in Legoland Florida dan ook niet te verwachten. 

Andere Legoland pretparken

Op 6 februari volgt ook Legoland California Resort. Later in 2016 zal de nieuwe Lego 4D attractie in alle Legoland pretparken wereldwijd te zien zijn, dus ook dichter bij huis in Legoland Denemarken en Legoland Duitsland.

Reizen