10-06-2016

In SeaWorld Orlando, Florida is gisteren de nieuwe achtbaan Mako geopend. Deze achtbaan, vernoemd naar een van de snelste haaiensoorten ter wereld, is nu de hoogste, langste en snelste achtbaan van alle pretparken in Orlando. SeaWorld beschikte al over vier andere achtbanen, waaronder Kraken en de hangende achtbaan Manta. De nieuwe hypercoaster Mako gaat niet over de kop, maar moet het hebben van zijn snelheid en de steile vallen waarbij je echt even gewichtloos bent.

SeaWorld Orlando

In SeaWorld Orlando vind je naast achtbanen en waterattracties ook diverse shows met onder andere dolfijnen, orka’s en zeeleeuwen. Ook kunnen bezoekers een kijkje nemen bij verschillende waterbassins met zeedieren. Voor de kinderen is er een speciaal gedeelte met enkele kinderattracties en een speeltuin. Voor een verblijf bij SeaWorld Orlando kun je terecht in een van de vele hotels in Orlando of hotels in Kissimmee (vlakbij Orlando).

Florida vakantie

SeaWorld Orlando ligt in Florida. Florida is de beste pretpark bestemming ter wereld omdat je hier naast SeaWorld Orlando ook nog de pretparken van Walt Disney World en Universal Orlando vind. Door het heerlijke klimaat en de vele toeristische attracties is een Florida vakantie leuk voor jong en oud. Voor meer informatie over Florida of een overzicht van aantrekkelijke Florida reizen kijk dan op de desbetreffende pagina's.

ARRANGEMENTEN

Reizen

Vliegtickets Orlando

Amsterdam - Orlando