15-04-2017

In SeaWorld Orlando zal in de zomer van 2018 een nieuw gedeelte van het park, geïnspireerd op het tropisch regenwoud, openen. Blikvanger van het nieuw parkgedeelte zal de wildwaterbaan attractie Infinity Falls worden. Bezoekers zullen in deze nieuwe attractie plaats nemen in raft boten die met een lift tot behoorlijke hoogte worden gebracht en waarna een wilde rit met afdalingen en bochten door de jungle begint. De rit tijd van de nieuwe SeaWorld Orlando attractie Infinity Falls zal maar liefst ongeveer vier minuten zijn. In de rest van het nieuwe tropisch regenwoud themagedeelte zullen dieren uit Zuid Amerika te vinden zijn en nog diverse interactieve educatieve activiteiten.

Kraken Unleashed

Al in juni 2017 kun je iets anders nieuws beleven in SeaWorld Orlando: dan opent namelijk de nieuwe virtual reality versie van de bestaande achtbaan Kraken. De nieuwe naam wordt Kraken Unleashed. Met een virtual reality bril op zullen bezoekers deze achtbaan nog intenser beleven.

Florida vakantie

Wanneer je een bezoek brengt aan SeaWorld Orlando vergeet dan zeker ook niet de andere omliggende pretparken van Walt Disney World en Universal Orlando Resort. Op de speciale Florida pagina van www.pretparkreizen.nl vind je meer informatie over Florida vliegtickets, Orlando hotels, huurauto’s en complete Florida rondreizen.

ARRANGEMENTEN

Vind hier de goedkoopste reizen

Vliegtickets Orlando

Amsterdam - Orlando

SeaWorld Orlando Tickets