28-09-2023

In het voorjaar van 2024 wordt Penguin Trek, alweer de achtste achtbaan van SeaWorld Orlando, geopend. Deze achtbaan stelt een reis door Antarctica voor met avontuurlijke passagiers die aan een pinguïnonderzoek deelnemen. Deze nieuwste achtbaan wordt gebouwd door de bekende achtbaan bouwer Bolliger & Mabillard uit Zwitserland die over de hele wereld achtbanen bouwt.

Penguin Trek

Penguin Trek is een achtbaan met twee lanceringen en scherpe bochten. Met snelheden tot 70 km/u raast deze achtbaan over een baan van 920 meter, zowel binnen als buiten. Wat deze nieuwe achtbaan echt speciaal maakt, is het onverwachte einde. Wanneer de achtbaan tot stilstand komt, bevinden gasten zich niet in een gesimuleerde pinguïnkolonie, maar in het echte pinguïnhabitat van SeaWorld Orlando. Deze rit is uitermate geschikt voor families.

Nieuwe B&M achtbaan

Penguin Trek zal gebouwd worden door de bekende achtbaanbouwer Bolliger & Mabillard (B&M), de bouwers van vele spectaculaire achtbanen over de hele wereld. Met al vijf andere B&M-achtbanen in SeaWorld Orlando, waaronder de recent geopende Pipeline: The Surf Coaster, staat het park op het punt het record te evenaren van het grootste aantal B&M-achtbanen in één pretpark.

Achtbaan met een verhaal

Penguin Trek is een achtbaan met een verhaal: stap in de schoenen van een onderzoeker en baan je een weg op een sneeuwscooter over de ijzige vlakten. De achtbaan heeft een parcours dat je binnen en buiten aflegt en heeft twee lanceringen en een aantal scherpe bochten. Penguin Trek biedt een meeslepende reis door de wereld van Antarctica. Penguin Trek komt op de plaats van de in 2020 gesloten attractie Antarctica: Empire of the Penguin.

Penguin Trek opent in 2024

Penguin Trek zal in het voorjaar van 2024 haar deuren openen in SeaWorld Orlando. De bouw van deze nieuwe achtbaan zal spoedig starten. Mede door deze nieuwe achtbaan is SeaWorld Orlando het pretpark dat je zeker moet bezoeken tijdens je Florida vakantie als je van achtbanen houdt.

ARRANGEMENTEN

Florida vakantie

Vliegtickets Orlando

Amsterdam - Orlando

SeaWorld tickets