24-02-2022

Het allereerste Peppa Pig pretpark ter wereld is vanaf vandaag offiicieel geopend. Het kleine varkentje en haar familie zijn favoriet bij veel kinderen. Het Peppa Pig pretpark zal deel uitmaken van het Legoland Florida Resort, vlakbij Orlando. In Orlando, Florida vind je sowieso een enorme hoeveelheid pretparken bij elkaar, waarvan Walt Disney World en Universal Orlando Resort de bekendste zijn. Boek dus eens een echte Florida pretpark vakantie.

Peppa Pig pretpark

In het nieuwe Peppa Pig pretpark vind je attracties speciaal gericht op jonge kinderen. Zo is er bijvoorbeeld een kinderachtbaan, een kleine vrije valtoren, luchtballonnetjes en een bootjesmolen. Al deze attracties zijn natuurlijk volledig in een Peppa Pig thema, met karakters als Papa Pig, opa Hond en broertje George en zijn bekende speelgoed dinosaurus. Ook aan gethematiseerde speeltuinen is in het Peppa Pig pretpark in Florida geen gebrek. Verder zijn er shows, gratis spelletjes, meet & greets met Peppa en de rest en natuurlijk mogen de bekende 'modderpoelen' om lekker met water te spelen niet ontbreken.

Legoland Florida Resort

Het nieuwe Peppa Pig pretpark is onderdeel van Legoland Florida Resort. Het grootste pretpark hier is natuurlijk het Legoland pretpark, maar er is ook een Legoland waterpark! Nieuw vanaf 2022 zijn 3-daagse tickets, zodat je voor een aantrekkelijkere prijs zowel Legoland, Legoland waterpark en Peppa Pig park kunt bezoeken. Overnachten bij Peppa Pig pretpark Florida kan in één van de hotels van het Legoland Florida Resort. Er is het oorspronkelijke Legoland hotel, maar ook een Piraten hotel en een 'strand' resort.

Pretparken in Orlando, Florida

In en om Orlando, Florida vind je nog veel meer pretparken. Breng naast Peppa Pig en Legoland ook een bezoek aan de grote bekende parken van Walt Disney World en Universal Studios om er een echte pretpark vakantie van te maken. Je kunt bijvoorbeeld een Walt Disney World arrangement of een Universal Orlando Resort arrangement inclusief pretpark tickets boeken, maar je kunt ook kiezen voor een goedkoop hotel in Orlando om van daaruit alle parken te bezoeken.

Florida vakantie

Overnachten Legoland Florida

Legoland Beach Retreat

Prachtig Lego vakantiepark naast Legoland Florida

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Legoland Florida Hotel

Legoland Hotel direct naast de ingang van Legoland Florida

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie