21-10-2022

SeaWorld Orlando opent volgend jaar een spectaculaire nieuwe achtbaan. De nieuwe SeaWorld achtbaan met de naam Pipeline is de eerste zogenaamde surf coaster in de wereld. Bezoekers nemen plaats in een staande surfhouding, waardoor ze tijdens de rit het gevoel hebben daadwerkelijk over de golven te surfen en springen.

Surf achtbaan

Pipeline, de nieuwe SeaWorld Orlando achtbaan is uniek in de wereld. In plaats van te zitten in een achtbaankarretje nemen bezoekers in een staande houding plaats. Met topsnelheden tot ruim 90 kilometer per uur geeft dit bezoekers de ervaring van surfen op een oceaan met hoge golven. De op en neer bewegende karretjes en waterelementen naast de baan maken de beleving nog realistischer. De nieuwe SeaWorld achtbaan bereikt een hoogte van ruim 30 meter en gaat meerdere keren over de kop (‘wave jumping’). De rit duurt een kleine twee minuten. Pipeline zal openen in SeaWorld Orlando in het voorjaar van 2023 en wordt de zevende achtbaan in het park.

SeaWorld Orlando

SeaWorld Orlando is een combinatie van een zeedierenpark en een pretpark. Je vindt er spannende achtbanen, waterattracties en familie attracties, maar ook veel shows en demonstraties met onder andere orka’s, dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen en otters. In Orlando vind je bovendien nog veel meer pretparken, zoals Walt Disney World en Universal Orlando Resort. Orlando, Florida is dus een perfecte bestemming voor een echte pretpark vakantie. Je kunt de diverse onderdelen van je reis los boeken (vliegtickets, hotel in Orlando, pretpark tickets) of direct een Florida pakketreis boeken.

ARRANGEMENTEN

SeaWorld Orlando tickets

Florida vakantie

Vliegtickets Orlando

Amsterdam - Orlando