18-02-2022

SeaWorld Orlando heeft een nieuwe achtbaan geopend. De achtbaan met de naam Ice Breaker behaalt een topsnelheid van 84 kilometer per uur en heeft de steilste afdaling van alle achtbanen in Florida. Een rit in Ice Breaker is toegestaan voor bezoekers met een lengte vanaf 1,21 meter.

Ice Breaker

Ice Breaker is gebouwd door de Amerikaanse achtbaanbouwer Premier Rides en is een investering van rond de 7,5 miljoen euro. Ice Breaker heeft een maximale hoogte van 28 meter en een lengte van 580 meter. Een rit duurt ongeveer 1 minuut en 20 seconden. Deze nieuwe achtbaan van SeaWorld Orlando zou eigenlijk al in 2020 open gaan, maar door de Corona pandemie is er voor gekozen om deze achtbaan pas dit seizoen officieel te openen.

Lanceerachtbaan

In SeaWorld Orlando vind je naast de vele mooie dierenverblijven ook nog diverse attracties, waaronder een aantal spectaculaire achtbanen. Ice Breaker is de eerste achtbaan in SeaWorld Orlando waarbij je gelanceerd wordt. In totaal word je als bezoeker vier keer gelanceerd: twee keer vooruit en twee keer achteruit. Na de laatste lancering bereik je de topsnelheid van de achtbaan en vervolg je de rest van het parcours. Tijdens de rit beleef je ook nog een aantal keer het gevoel dat je uit je stoeltje vliegt wat de nodige kriebels in de buik teweeg brengt.

SeaWorld Orlando

SeaWorld Orlando is het grootste zeezoogdieren park in Amerika. In het park vind je diverse mooie dierenverblijven, maar ook leuke en spannende attracties en een aantal shows. SeaWorld Orlando is een leuke en educatieve afwisseling wanneer je ook de andere pretparken van Walt Disney World en/of Universal Orlando Resort bezoekt.

ARRANGEMENTEN

Florida vakantie

Vliegtickets Orlando

Amsterdam - Orlando

SeaWorld Orlando tickets