28-03-2019

In SeaWorld Orlando is deze week het nieuwe Sesamstraat themagedeelte geopend. Het Sesamstraat themagedeelte is gebouwd op de locatie in het park waar voorheen al diverse kinderattracties te vinden waren.

Bestaande attracties

De meeste attracties in het nieuwe Sesamstraat gebied zijn reeds bestaande attracties die al in het park te vinden waren. Deze attracties zijn allemaal voorzien van een nieuw thema zodat ze aansluiten op de wereld van Sesamstraat. Zo is er een achtbaan van Grover en zijn er twee kleine vrije val torens van Koekiemonster. Het gebied heeft verder veel gebouwen staan die kinderen herkennen uit Sesamstraat. In veel huisjes zijn er kleine interactieve elementen verwerkt die kinderen kunnen ontdekken.

Familiepark

SeaWorld Orlando heeft nu met de toevoeging van het Sesamstraat gedeelte er weer een mooi gebied voor de allerkleinsten bij. Recentelijk heeft SeaWorld Orlando ook nog een andere attractie geopend. Dit is de wildwaterbaan Infinity Falls welke geschikt is voor jong en oud. Met een bestaand groot aanbod van spectaculaire achtbanen biedt SeaWorld Orlando met deze recentelijke uitbreidingen nu attracties aan voor het hele gezin. SeaWorld Orlando is hierdoor met recht een echt familiepark.

ARRANGEMENTEN

Florida vakantie

Vliegtickets Orlando

Amsterdam - Orlando

Tickets