28-02-2019

Wil je dit voorjaar nog de bijzondere Wildlands Adventure Zoo in Emmen gaan ontdekken? Maak dan gebruik van dit arrangement, inclusief hotelovernachting, ontbijt en tickets voor Wildlands. Op doordeweekse dagen zijn de prijzen het laagst, maar ook in het weekend of tijdens de feestdagen (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren) kan dit arrangement een goede deal zijn. Boek nu voor extra korting.

Hotel bij Wildlands

Bij dit Wildlands arrangement overnacht je in Hotel Restaurant Oringer Marke, een gezellig driesterren hotel. Je verblijft in een standaardkamer, of tegen een geringe toeslag in een deluxe of familiekamer. Het hotel beschikt over enkele wellness faciliteiten, bowlingbaan, café en restaurant. Een uitgebreid ontbijtbuffet is bij de prijs inbegrepen, en het mooiste is dat dit hotel op slechts zeven kilometer afstand van Wildlands ligt! Als je je fiets meeneemt of ter plekke huurt kun je dus lekker op de fiets erheen.

De tweede dag van je verblijf kun je gebruiken om de mooie Drentse natuur te ontdekken met diverse wandel- en fietstochten of om te gaan winkelen in de gezellige stad Emmen of Assen.

Wildlands Adventure Zoo

Entree tickets voor Wildlands zijn uiteraard ook inclusief bij dit arrangement. In dit unieke park zal jong en oud zich moeiteloos vermaken. Diverse diersoorten zijn in een zo natuurlijk nagebootste omgeving te bewonderen en bovendien is er voor de kinderen heel veel speelplezier met zowel speeltuinen buiten als ook overdekt voor bij mindere weersomstandigheden. Diverse leuke attracties en shows brengen je nog dichter bij de dieren. En voor de durfals heeft Wildlands zelfs een echte achtbaan!

Vind hier de beste prijs

Wildlands arrangement

Arrangement Wildlands Adventure Zoo met overnachting en tickets