14-08-2019

Boek nu dit aantrekkelijke Wildlands arrangement voor slechts 79 euro per persoon. Verblijf hierbij in een hotel op loopafstand van de ingang van Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

Wildlands arrangement

Dit arrangement is geheel verzorgd. Je blijft namelijk overnachten in het viersterren Fletcher Hotel. Hier wacht iedere ochtend ook een heerlijk uitgebreid ontbijt op je! Vanaf het hotel kun je na het ontbijt vervolgens te voet (ongeveer 15 minuten wandelen) naar de ingang van Wildlands. Bij dit arrangement ontvang je ook nog per persoon een gratis entreekaartje, zodat je een hele dag plezier kunt maken in deze prachtige dierentuin. Wellicht wel de mooiste dierentuin van Nederland.

Ontdek Emmen

Met dit Wildlands arrangement heb je ook de mogelijkheid om meer van de stad Emmen en de omgeving te ontdekken. Je hebt naast je dagje Wildlands Adventure Zoo namelijk ook nog de mogelijkheid om een dagje de stad Emmen te bezoeken. Het centrum van de stad ligt ook op loopafstand van het hotel. Daarnaast kun je ook de omgeving ontdekken op de fiets. Het hotel heeft hiervoor een fietsverhuur service.

Vind hier de beste prijs

Wildlands arrangement

Arrangement Wildlands Adventure Zoo met overnachting en tickets