15-01-2019

Maak nu gebruik van de aanbieding voor een midweek op Vakantiepark Duinrell voor slechts 99,- euro per verblijf. Overnachten doe je in een bungalowtent die geschikt is voor maximaal zes personen. Tijdens je verblijf op Vakantiepark Duinrell heb je onbeperkt gratis toegang tot het attractiepark.

Duinrell aanbieding

Deze aanbieding is geldig op een midweek en kan in diverse maanden geboekt worden, waaronder ook in de zomervakantie. Bij een midweek kom je op maandag aan en vertrek je weer op vrijdag. Een mooie periode om lekker samen te genieten en om alle attracties en shows van Duinrell te ontdekken. De aanbieding is ook geldig voor een weekendje waarbij je op vrijdag aankomt en maandag weer vertrekt. Wees er wel snel bij omdat deze aanbieding via Actievandedag geboekt kan worden tot en met 28 januari 2019. Daarna is deze Duinrell aanbieding verlopen.

Duinrell en Tikibad

Gedurende je verblijf geniet je met gratis entree tot het attractiepark van alle spannende en leuke attracties. Duinrell heeft een zeer uitgebreid attractieaanbod zodat jong en oud zich hier prima kan vermaken. Tijdens je verblijf op vakantiepark Duinrell kun je ook een bezoek brengen aan het grote zwemparadijs Tikibad. Hier dienen echter wel losse tickets voor te worden gekocht.

Tijdelijke Duinrell aanbieding

De aanbieding voor een midweek in een bungalowtent bij Duinrell verloopt op 28 januari 2019. Wil je gebruik maken van de aanbieding zorg er dan voor dat je voor die tijd een reservering maakt.

Vind hier de beste prijs

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets