In de maand oktober is er iets bijzonders te doen in Duinrell! Er zijn namelijk verspreid door het pretpark levensgrote dinosaurussen te vinden door middel van een echte dino speurtocht. Zo wordt Duinrell een extra leuk uitje in de herfstvakantie! Boek snel online je tickets voor Duinrell en beleef het zelf!

Dino speurtocht

Bij de ingang van Duinrell kan ieder een kind een eigen Dino speurtocht ophalen. Hiermee kunnen ze de dinosaurussen die verspreid over het pretpark en zelfs tussen de attracties zijn verstopt, vinden. Het zijn er maar liefst 21 en sommigen lijken met hun bewegingen en gebrul levensecht. Als je een foto maakt van je kind met zijn of haar favoriete dino en deze op Instagram plaatst kun je zelfs een weekendje Duinrell winnen met een verblijf op het vakantiepark. De winnaar wordt 1 november bekend gemaakt. 

Veelzijdig pret- en vakantiepark

Met de wel 40 verschillende attracties voor jong en oud en het subtropische Tikibad (aparte tickets voor nodig) is er in Duinrell al van alles te beleven. De Dino speurtocht maakt je bezoek in oktober nog veelzijdiger! Boek online vast je tickets voor Duinrell, zodat je eenmaal ter plaatse niet meer in de rij hoeft. Duinrell heeft bovendien een eigen vakantiepark met diverse accommodaties, van eenvoudig tot luxe, voor de hele familie. Kijk snel voor de mogelijkheden en (last minute) prijzen op de Vakantiepark Duinrell website. Voor de herfstvakantie heeft Duinrell een speciale aanbieding. 

Arrangementen

Duinrell

Arrangement Duinrell

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting

Tickets

Duinrell

Tickets Duinrell

Entreekaarten Attractiepark Duinrell met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
Duinrell

Tickets Duinrell

Entreekaarten Tikibad met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets