16-12-2022

Walt Disney World in Florida altijd al eens willen bezoeken? Dan is het moment om je Florida vakantie 2023 te boeken nu aangebroken met deze Walt Disney World aanbieding. Wanneer je nu een verblijf tussen 19 april en 30 september 2023 boekt krijg je allerlei kortingen en voordelen, zoals gratis nachten in een Walt Disney World Hotel, gratis extra dagen entree en 200 dollar Disney tegoed om te besteden in de Walt Disney World pretparken.

Jaarlijkse Walt Disney World aanbieding

Jaarlijks komt deze Walt Disney World aanbieding voorbij. Wanneer je tussen nu en uiterlijk 30 maart 2023 je Walt Disney World vakantie voor de periode tussen 19 april en 30 september boekt, ontvang je Walt Disney World korting en voordelen. Afhankelijk van de duur van je verblijf krijg je tot vier nachten in een Walt Disney World hotel gratis (geselecteerde hotels). Ook ontvang je een 14-dagen ticket voor entree tot alle Walt Disney World parken (inclusief de twee waterparken) voor de prijs van een 7-daags ticket en kun je een Disney tegoed van 200 dollar krijgen om te gebruiken in de parken voor bijvoorbeeld eten, drinken of souvenirs.

Walt Disney World Florida

Walt Disney World in Orlando, Florida is het grootste pretpark resort ter wereld, met vier pretparken, twee waterparken, tientallen gethematiseerde Disney Hotels, een golfbaan, een Disney uitgaansgebied en nog veel meer. Op deze vakantiebestemming zul je je geen minuut vervelen! Wil je nog meer van Florida zien dan zijn er nog vele andere pretparken in de omgeving van Orlando, waaronder Universal Resort Orlando en SeaWorld. Natuurlijk kun je Walt Disney World ook combineren met een rondreis Florida om deze tropische staat te ontdekken.

Walt Disney World Hotel voordelen

Bij deze Walt Disney World aanbieding verblijf je in een officieel Walt Disney World Hotel. Deze zijn er in diverse luxeniveaus en bijbehorende prijsklassen. Voordelen van een verblijf in een officieel Disney hotel zijn onder andere de nabijheid van de parken en het gratis vervoer over het hele resort. Ook kun je als hotelgast elke dag al voor de officiele openingstijd al de pretparken in om zo de grote drukte een beetje voor te zijn. De Walt Disney World Hotels beschikken ook over allerlei faciliteiten waaronder heerlijke zwembaden.

In Orlando en omgeving vind je ook veel goedkope hotels vlakbij Walt Disney World. Uiteraard kun je die ook boeken en dan vervolgens je entree tickets voor Walt Disney World en eventuele andere pretparken los bestellen. Zo stel je eigenlijk je eigen Walt Disney World Florida arrangement samen.

Check hier de goedkoopste prijs

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen

Walt Disney World tickets

Entreekaarten Walt Disney World met korting

Florida vakantie

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida