Met een Walt Disney World aanbieding kun je goedkoop naar de pretpark bestemming van je dromen! Op deze pagina hebben we de beste Walt Disney World aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Van korting op vliegtickets en pretpark tickets tot een complete Walt Disney World aanbieding of een aanbieding voor een uitgebreide Florida vakantie. In Walt Disney World in Orlando, Florida vind je maar liefst vier verschillende Disney pretparken, twee Disney waterparken en nog vele leuke extra’s zoals een Disney midgetgolf baan. Op het enorme terrein van Walt Disney World liggen ook diverse officiële Disney World hotels met verschillende luxeniveaus. Als je wilt hoef je de hele vakantie het terrein van Walt Disney World niet af, zoveel is er te doen.

Orlando heeft ook nog veel andere dingen te bieden, zoals bijvoorbeeld de pretparken en waterparken van Universal Orlando Resort en SeaWorld Orlando, diverse andere waterparken en natuurlijk de bekende grote shopping malls. Ook de staat Florida leent zich goed voor een rondreis van enkele weken. Je combineert enkele dagen pretpark dan met de mooie natuur in Florida en natuurljk de prachtige stranden. Wil je dus goedkoop naar Orlando, Florida? Vergelijk hieronder dan alle aanbieders zodat je nooit teveel betaald.... Lees meer

Vind hier de beste prijs

Walt Disney World aanbiedingen

Alle actuele Walt Disney World aanbiedingen

Walt Disney World tickets

Walt Disney World tickets

Entreekaarten Walt Disney World met korting

Florida vliegtickets

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida

Disney World aanbieding

De beste Disney World aanbieding is enkele keren per jaar te boeken via de officiele Walt Disney World website. Je verblijft hierbij in een officieel Walt Disney World Hotel en afhankelijk van de aanbieding ontvang je korting op je verblijf, een gratis ‘Disney Dining Plan’ (gratis ontbijt, lunch en/of diner en snacks in alle Disney parken en hotels) of gratis extra’s zoals foto’s van je gezelschap in het park door professionele Disney fotografen of ‘zakgeld’ wat je kunt besteden in de Disney shops en restaurants. Vaak geldt dat hoe langer van tevoren je deze Disney World aanbieding boekt hoe meer korting je krijgt. Houd onze website dus goed in de gaten: iedere bij ons bekende Walt Disney World aanbieding vind je in het overzicht hierboven.

Florida vakantie aanbieding

Een andere mogelijkheid is om een goedkope Florida vakantie aanbieding te selecteren bij een van de vele (Nederlandse) reisorganisaties. Vaak bestaan deze reizen uit een vliegticket, diverse hotels tijdens je rondreis en soms zijn ook entree tickets voor enkele pretparken in Orlando al bij de prijs inbegrepen. Kijk goed welke rondreis je voorkeur heeft, de routes en plaatsen die je aandoet kunnen natuurlijk verschillen. Een rondreis in Florida staat garant voor veel plezier, (meestal) mooi weer en veel afwisseling. Tijdens een rondreis Florida kun je niet alleen genieten van alle pretparken, maar bijvoorbeeld ook van de shopping malls, de prachtige stranden, de eilanden en de bijzondere natuur vol moerassen, krokodillen en tropische vogels. Bekijk alle aanbiedingen op deze website en vergelijk goed de prijzen en voorwaarden. Zo vind je altijd de beste Florida aanbieding voor jou!

Florida vakantie samenstellen

Soms loont het ook de moeite om je eigen reis naar Florida en Walt Disney World samen te stellen. Er zijn diverse partijen die goedkope Walt Disney World tickets aanbieden, je vindt ze in het overzicht hierboven. Kijk goed naar de voorwaarden: met sommige tickets kun je bijvoorbeeld op een dag twee of meer pretparken bezoeken, met andere juist een park per dag. Vaak geldt dat hoe langer je gaat, hoe voordeliger je uit bent. Een 7-dagen of zelfs 14-dagen ticket voor Walt Disney World is gemiddeld per dag veel goedkoper dan een dagticket.

Ook op vliegtickets kun je flink besparen door op het juiste moment en bij de juiste aanbieder te boeken. Vliegtickets zijn meestal lang voor je reisdatum het goedkoopst. Regelmatig hebben verschillende reisaanbieders een aanbieding met korting op Florida vliegtickets. Het loont zeker de moeite om verschillende aanbieders te vergelijken. Ook kunnen er grote prijsverschillen zitten tussen de verschillende luchthavens, probeer dus ook eens of vertrek vanuit Duitsland bijvoorbeeld goedkoper is.

Online hotels boeken doe je tot slot ook bij diverse erkende en betrouwbare partijen. Door het grote aanbod van hotels in Orlando en omgeving zijn de hotels er niet overdreven duur. Soms kun je ook een appartement of een vakantievilla huren waar je hele gezelschap in past voor een goedkope Florida vakantie.