25-11-2019

Wil je goedkoop naar Orlando dan kun je nu gebruik maken van deze zeer aantrekkelijke aanbieding. Reserveer nu een complete vliegreis naar Orlando met korting door gebruik te maken van deze tijdelijke aanbieding. Het is een vliegreis Orlando met korting tot wel 200,- euro per persoon. Je vliegt dan rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Orlando en je accommodatie is bij deze pakketreis natuurlijk ook al geregeld. Als je goedkoop naar Orlando wilt reizen is een pakketreis met vlucht en accommodatie meestal het voordeligst. En nu met deze tijdelijke aanbieding is het nog goedkoper om een Orlando vakantie te reserveren. Dus wil je binnenkort goedkoop naar Orlando dan reserveer je alleen vandaag nog deze Orlando vakantie met korting!

Reserveer hier je goedkope reis naar Orlando - Vanaf 399 euro per persoon

Goedkoop naar Orlando, Florida

Door het jaar heen zijn er wel eens aanbiedingen voor een goedkope reis naar Orlando in Florida, maar een betere aanbieding dan deze is er nu zeker niet te vinden. Een reis naar Orlando inclusief vlucht en huurauto is al beschikbaar vanaf 399,- euro per persoon. De enige kosten die je dan nog hebt zijn die van een hotel of appartement in Orlando.

Er is ook een goedkope pakketreis naar Orlando vanaf 449,- per persoon. Deze reis is inclusief vlucht en accommodatie. Je vertrekt dan op maandag 2 december 2019 voor 9 dagen en verblijft in een driesterren appartementencomplex van Legacy Vacation Resort. Dit vakantiepark is zeer kindvriendelijk en ligt op korte afstand van Walt Disney World. Je verblijf op dit vakantiepark is op basis van logies.

Een andere optie om goedkoop naar Orlando te vliegen is een vlucht met verblijf in het Red Lion Hotel Orlando. Als je nu reserveert en je vliegt op 5 december 2019 betaal je slechts 499,- euro per persoon. Het verblijf in dit hotel is op basis van logies. Het mooie aan dit hotel is dat er op bepaalde tijden een gratis shuttle bus rijdt naar de pretparken van Walt Disney World, zodat je op deze manier ook nog eens geld bespaart op een huurauto en parkeerkosten bij de pretparken.

Hotel met een klein waterpark

Een accommodatie die zeker aan te raden is en nu ook voordelig is te reserveren is The Grove Resort & Spa Orlando hotel. Dit hotel ligt ook op zeer korte afstand van Walt Disney World en is dus ideaal wanneer je tijdens je vakantie ook een bezoek wilt brengen aan de Disney pretparken. Het hotel beschikt over 2-, 3- en 4- kamerappartementen. Het hotel is hiermee ideaal voor families. Het mooie aan dit hotel is dat het beschikt over een leuk klein waterpark met diverse glijbanen en een lazy river. Dit waterpark zorgt voor uren speelplezier voor kinderen. Wanneer je even genoeg hebt van het zwemmen dan kun je je altijd nog vermaken in het Family Fun Center. Deze pakketreis Orlando is te reserveren vanaf 649,- euro per persoon. Dit is een 9-daagse vliegreis inclusief overnachtingen in dit leuke hotel. Wanneer je goedkoop naar Orlando wilt gaan en een hotel wilt hebben met uitstekende voorzieningen dan is dit hotel zeker aan te raden.

Vind hier de beste prijs