16-07-2019

Dolfinarium Harderwijk heeft Waterpret uitgebreid met enkele nieuwe glijbanen. Waterpret dat vorig jaar voor het eerst opende is een outdoor waterpark met diverse glijbanen geschikt voor kinderen. Met de uitbreiding van maar liefst drie nieuwe glijbanen is er nu nog meer te beleven.

Waterpret

Waterpret opende vorig jaar en was door het enorm mooie weer in de zomermaanden direct een groot succes. Logisch daarom dat Dolfinarium Harderwijk heeft gekozen om Waterpret dit jaar meteen al uit te breiden met nieuwe glijbanen. Op deze manier is het Dolfinarium op warme dagen in de zomer ook het bezoeken waard. Een bezoeker blijft op deze manier ook langer in het park aanwezig en het maakt zo Dolfinarium Harderwijk nog dagvullender.

Goedkope Dolfinarium Harderwijk tickets

Wil je binnenkort een bezoek brengen aan Dolfinarium Harderwijk om de uitbreiding van Waterpret te gaan ontdekken? Kijk dan eens op onze website naar de mogelijkheden van goedkope Dolfinarium Harderwijk tickets. Wij bieden een overzicht van verschillende aanbieders die goedkope tickets aanbieden. Je kunt ook altijd een nachtje blijven slapen in een hotel bij het Dolfinarium. De omgeving leent zich ook goed voor een korte vakantie met een verblijf in een vakantiepark vlakbij het Dolfinarium. 

Dolfinarium Harderwijk tickets

Dolfinarium Harderwijk tickets

Entreekaarten Dolfinarium met korting

Dolfinarium Harderwijk arrangement

Dolfinarium Harderwijk arrangement

Overnachting inclusief tickets van het Dolfinarium