Ben je op zoek naar een goede Dolfinarium aanbieding? Op deze pagina vind je een overzicht van alle mogelijkheden! In het Dolfinarium Harderwijk beleef je een dag voor avonturen. Je ziet allerlei dierenshows, waaronder een zeeleeuwenshow en natuurlijk de prachtige dolfijnenshow. Er zijn ook allerlei educatieve momenten met de dieren en kinderen kunnen er naar hartelust spelen in de speeltuinen. Met warm weer is er ook een heus waterpark waar ze kunnen spelen en glijden.

Op deze pagina vind je meer informatie over de beste Dolfinarium aanbiedingen. Boek bijvoorbeeld een aanbieding voor een compleet Dolfinarium arrangement of bestel Dolfinarium tickets met korting. Je eigen goedkope Dolfinarium arrangement samenstellen kan natuurlijk ook, door zelf een leuk hotel of vakantiepark in de buurt te kiezen. ... Lees meer

Aanbiedingen

Incl. entreekaarten
Dolfinarium Harderwijk

Dolfinarium Harderwijk arrangement

Overnachting inclusief tickets van het Dolfinarium
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets
  • Incl. overnachting
Dolfinarium Harderwijk

Tickets Dolfinarium Harderwijk

Entreekaarten Dolfinarium met korting
  • Eigen vervoer
  • Incl. tickets

Bij diverse reisorganisaties kun je terecht voor een Dolfinarium arrangement. Een arrangement is vaak al voordeliger dan alles los boeken, maar als je dan ook nog eens een mooie aanbieding kunt vinden ben je helemaal goedkoop uit. Bekijk daarom op deze pagina het actuele overzicht van waar op dit moment een Dolfinarium arrangement als aanbieding te boeken is. Bij een Dolfinarium arrangement overnacht je meestal in een hotel in de omgeving van het park en ook tickets zijn bij de prijs inbegrepen, meestal voor één dag. Wat je op de andere dag nog wilt doen is natuurlijk helemaal je eigen keuze. Vlakbij het Dolfinarium ligt ook Walibi Holland, dus je kunt er op die manier een korte pretpark vakantie van maken. Uiteraard kun je ook het gezellige plaatsje Harderwijk gaan verkennen of gaan wandelen of fietsen in de omgeving.

Aanbieding Dolfinarium tickets

Ben je van plan om gewoon een dagje naar het Dolfinarium te gaan of heb je al een overnachting in de buurt van het park geboekt? Dan heb je alleen nog goedkope Dolfinarium tickets nodig! Deze kun je eenvoudig online bestellen via de website van het Dolfinarium en meestal krijg je op die manier direct al korting op de normale entreeprijs aan de kassa. Ook sommige momenten in het jaar heeft het Dolfinarium een speciale ticket aanbieding. Er zijn ook diverse andere websites die regelmatig goedkope Dolfinarium tickets aanbieden. Bekijk altijd wel goed de voorwaarden in verband met de geldigheid van de tickets. Op een online veiling kun je soms ook proberen Dolfinarium tickets in de wacht te slepen. Een groot voordeel van online je tickets bestellen is ook dat je ’s ochtends niet meer in de rij hoeft bij de kassa. Zeker op drukke dagen scheelt dat veel tijd.

Diverse Dolfinarium activiteiten

Met een Dolfinarium ticket aanbieding heb je eigenlijk altijd waar voor je geld, omdat het Dolfinarium zo’n veelzijdig park is. Je kunt je er met gemak een volle dag vermaken door een bezoek te brengen aan alle grote shows met bijvoorbeeld de zeeleeuwen en dolfijnen en ook diverse educatieve momenten bij te wonen waarop een medewerker van het Dolfinarium vertelt over de dieren. Ook zijn er voor de kinderen een aantal leuke speeltuinen. Bij de grootste, die mooi aan het water gelegen is, ligt ook een restaurant met terras zodat de ouders even lekker kunnen ontspannen terwijl hun kind speelt. Tot slot beschikt het Dolfinarium ook over een eigen waterpark met veel glijbanen en een groot waterspeeltoestel (zwemkleding vereist). Met mooi weer is er dus nog meer te doen in het Dolfinarium! Wil je na een lange dag niet meer helemaal naar huis rijden? Boek dan een hotel of vakantiepark bij het Dolfinarium voor een langer verblijf.