30-07-2018

Het dolfinarium in Harderwijk heeft deze zomer de nieuwe waterattractie Waterpret geopend. Waterpret is een uitdagende waterspeeltuin voor kinderen vanaf 3 jaar en biedt lekker verkoeling tijdens deze warme zomer.

Shows en spelen

Het Dolfinarium in Harderwijk staat garant voor een gezellig dagje uit door de combinatie van verschillende shows met allerlei (zee)dieren en meer dan voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen. Het park beschikte al over meerdere leuke speeltuinen en de nieuwe waterspeeltuin Waterpret is daarop een mooie toevoeging. Kinderen kunnen er spelen en tegelijkertijd heerlijk afkoelen tijdens deze zomerse dagen. Waterspeeltuin Waterpret bestaat uit verschillende spannende glijbanen en andere waterspeelelementen. Ook aan kleine kinderen (vanaf 3 jaar) is gedacht met een speciale kleine glijbaan.

Terras en horeca

Ook voor de ouders is het goed toeven in de fijne ligstoelen om de waterspeeltuin of op de ligweide. Er is een ook een horecagelegenheid met terras voor een hapje en een drankje.

Omgeving Dolfinarium

Het Dolfinarium ligt in een mooie omgeving met diverse andere dagattracties in de nabije omgeving zoals pretpark Walibi Holland en het strand. De omgeving van het Dolfinarium is dan ook heel geschikt voor een korte vakantie. Verblijf in de vele hotels of vakantieparken bij het Dolfinarium, zoals Center Parcs De Eemhof of Landal Waterparc Veluwemeer.

Tickets

Dolfinarium Harderwijk tickets

Entreekaarten Dolfinarium met korting

Arrangementen

Dolfinarium Harderwijk arrangement

Overnachting inclusief tickets van het Dolfinarium