Tickets voor pretparken in Dubai en andere Dubai bezienswaardigheden kun je voor je vakantie al gemakkelijk online kopen. Doorgaans krijg je online korting op Dubai tickets. Bovendien kun je met je vooraf gekochte tickets direct doorlopen naar de kaartcontrole en de kassa rij overslaan op drukke dagen. De bekendste pretparken in Dubai – IMG Worlds of Adventure, Motiongate Dubai, Bollywood Parks Dubai en Legoland Dubai – bieden allemaal de mogelijkheid om online tickets te kopen. Ook Dubai waterpark tickets koop je eenvoudig online, bijvoorbeeld voor Atlantis Aquaventure of Wild Wadi.

Diverse bekende aanbieders van tickets hebben regelmatig goede Dubai ticket aanbiedingen. Door meerdere pretparken en/of andere bezienswaardigheden te combineren betaal je vaak minder. Bekijk per aanbieder van Dubai tickets de mogelijkheden om zo de laagste prijs te vinden voor al je activiteiten in Dubai.... Lees meer

ACCOMMODATIES

ARRANGEMENTEN

AANBIEDINGEN

Vind hier de beste prijs

Dubai Tickets

Vind hier de goedkoopste Dubai tickets

Dubai vakanties

Hotels in Dubai

Lapita Parks and Resorts

Prachtig gethematiseerd hotel van Dubai Parks and Resorts

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Legoland Dubai Hotel

Legoland Hotel vlakbij Legoland Dubai

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Rove at The Park

Hotel vlakbij alle parken van Dubai Parks and Resorts

Afstand tot het park:
Te voet 05 - 10 minuten

Beach Walk Boutique Jumeirah

Gelegen op slechts 200 meter van het strand

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Burj Al Arab Jumeirah

Dit is het meest luxe en duurste hotel ter wereld

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Dunya Tower Hotel

Hotel op slechts 5 minuten van Dubai Mall

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Hilton Garden Inn Dubai Mall

Vanaf dit hotel kun je te voet naar Dubai Mall Of The Emirates

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Jumeirah Beach Hotel

Hotel aan het strand met kamers die uitzicht hebben op Wild Wadi Waterpark

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Wyndham Dubai Marina

Luxe hotel bij Dubai Marina

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

The Palace Downtown

Hotel bij Dubai Mall en kamers met uitzicht op Dubai Fountain

Afstand tot het park:
Met de auto 20 - 25 minuten

Dubai pretparken en bezienswaardigheden

In Dubai vind je veel verschillende pretparken en bezienswaardigheden waar je een ticket voor nodig hebt. In de pretparken IMG Worlds of Adventure, Motiongate Dubai, Bollywood Parks Dubai en Legoland kun je een leuke dag beleven vol attracties. Bekijk vooraf wat voor soort attracties er in alle parken te vinden zijn en wat de eisen qua leeftijd en lengte zijn om te ontdekken welk Dubai pretpark het beste bij je past.

Omdat het in Dubai altijd warm is, is een bezoek aan een waterpark gedurende je Dubai vakantie altijd een goed idee. Er zijn in Dubai diverse waterparken te vinden, elk met bijzondere zwembaden, waterattracties en glijbanen. De bekendste Dubai waterparken zijn Aquaventure (bij het beroemde luxe hotel Atlantis), Wild Wadi en Legoland Waterpark.

Uiteraard is er in Dubai naast pretparken en waterparken nog veel meer te beleven. Bekende Dubai bezienswaardigheden en attracties zijn de Burj Khalifa, SkyViews Dubai, The Frame, Dubai Miracle Garden, Museum of the Future, Dubai Expo, Global Village, de grote shopping malls en de traditionele souks.

Dubai tickets kopen

Voor veel bezienswaardigheden in Dubai heb je een ticket nodig. Ook de pretparken en waterparken bieden diverse ticket opties voor één of meerdere dagen. Als je je tickets voor Dubai bezienswaardigheden en pretparken van tevoren online koopt is dat een stuk gemakkelijker tijdens je bezoek. Het kan druk zijn in Dubai bij de meest populaire bezienswaardigheden, waardoor de rijen voor tickets lang kunnen zijn. Online zijn diverse aanbieders van Dubai tickets te vinden. Op deze website vind je enkele bekende en betrouwbare organisaties.

Goedkope Dubai tickets

Dubai tickets van tevoren online kopen scheelt je doorgaans ook nog eens geld. Meestal krijg je bij het online bestellen van tickets direct een kleine korting ten opzichte van de prijs aan de kassa ter plekke. Goedkope Dubai tickets kun je scoren door gebruik te maken van de ticket aanbiedingen van verschillende Dubai ticket aanbieders. Zij bieden vaak de mogelijkheid om combinatie tickets te kopen, bijvoorbeeld voor meerdere dagen of voor meerdere parken en/of bezienswaardigheden. Hoe meer Dubai attracties je combineert hoe meer korting je vaak krijgt.

De online aanbieders van Dubai tickets hebben bovendien vaak ook een aantrekkelijk aanbod van Dubai excursies. Maak je Dubai vakantie nog completer met een excursie naar bijvoorbeeld de woestijn, het oude Dubai of het nabijgelegen Abu Dhabi. Bij deze excursies is vervoer vaak inbegrepen, wat het erg makkelijk maakt. Zo zou je vanuit Dubai bijvoorbeeld ook een pretpark of waterpark in Abu Dhabi kunnen bezoeken.