01-10-2019

Maak nu gebruik van de Duinrell herfstaanbieding voor een heerlijk korte vakantie met het gezin op Vakantiepark Duinrell. In Duinrell is met 40 attracties en het subtropische Tikibad van alles te beleven en in de herfst worden er ook nog eens allerlei leuke extra activiteiten georganiseerd. Profiteer nu van korting op geselecteerde data en type accommodaties.

Prijzen en aanbiedingen - Herfstvakantie

Herfst op Vakantiepark Duinrell

Bij Duinrell staat van 11 oktober tot en met 3 november alles in het teken van de herfst. Door het entertainment team worden allerlei leuke herfstactiviteiten georganiseerd, zoals een herfst fakkeltocht of een ontdekkingstocht door het bos. Je kunt ook op de foto met Rick de Kikker en speciaal om de bezoekers tijdens de herfstvakantie extra te vermaken vind je in het attractiepark een heuse dino speurtocht met levensgrote dinosaurussen. Uiteraard kun je ook zelf een mooie herfstwandeling maken door de bosrijke omgeving of door de duinen en op het strand. Steden als Den Haag en Leiden liggen ook vlakbij Duinrell.

Voordelen Vakantiepark Duinrell

Als gast van Vakantiepark Duinrell profiteer je van veel voordelen, zoals onbeperkt toegang tijdens je verblijf tot het attractiepark (check de openingstijden!). Elke dag krijg je bovendien 2 uur gratis toegang tot het Tikibad, een subtropisch zwemparadijs met maar liefst 16 glijbanen en een waterspeeltuin. Bekijk nu de speciale Duinrell herfstaanbieding, waarbij je tot wel 20% korting kunt krijgen op je verblijf. Op Vakantiepark Duinrell kun je verblijven in diverse type accommodaties, van eenvoudig tot luxe.

Vind hier de beste prijs

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets