Reserveer nu je Duinrell aanbieding voor de Paasvakantie 2019. Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiepark Duinrell in de Paasvakantie en profiteer van 20% korting. Gedurende je verblijf op Vakantiepark Duinrell ontvang je gratis toegang tot het attractiepark en dagelijks twee uur toegang tot het Tikibad.

Duinrell Paasvakantie

Dit jaar valt de Paasvakantie in week 17 die loopt van 20 tot en met 28 april 2019. Wanneer je nu een vakantie reserveert met aankomst in deze periode ontvang je nu een korting tot wel 20% per accommodatie. Op deze manier kun je al een accommodatie op Vakantiepark Duinrell reserveren vanaf 399 euro. Reserveer vandaag nog om van deze Duinrell aanbieding gebruik te kunnen maken.

Extra activiteiten

In deze periode zijn er naast de meer dan 40 attracties in het attractiepark en alle leuke glijbanen in het Tikibad nog voldoende andere activiteiten in Duinrell te ondernemen. Zo kun je op eerste en tweede Paasdag samen met Rick de Kikker en de Paashaas in het Duinrell bos paaseieren gaan zoeken. Vind je tijdens deze zoektocht het gouden ei dan win je een Duinrell abonnement waarmee je een jaar lang gratis naar binnen kunt. Op diverse plaatsen in het attractiepark vind je ook nog extra Paas-entertainment.

Omgeving Duinrell

Wanneer je een midweek verblijft op het Vakantiepark van Duinrell heb je voldoende tijd om naast het attractiepark en Tikibad ook nog de omgeving van Duinrell te ontdekken. Zo kun je heerlijk wandelen of fietsen door het bos en kun je een bezoek brengen aan de stad Wassenaar of Den Haag. Ook miniatuurstad Madurodam is op een klein half uurtje rijden van Duinrell te vinden. Madurodam is met al zijn miniaturen en attracties ook zeker het bezoeken waard.

Vind hier de beste prijs

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets