Reserveer nu een Duingalow op Vakantiepark Duinrell tijdens Pinksteren of Hemelvaart en krijg tijdelijk tot 20% korting op je arrangement. Er zijn diverse typen accommodaties beschikbaar zowel in de budget, comfort en premium variant. Reserveer zo snel mogelijk, voordat de aanbieding is afgelopen of het soort accommodatie van je keuze al is volgeboekt.

Duinrell korting Pinksteren of Hemelvaart

De korting tot 20% is zowel te reserveren voor Pinksteren als ook voor Hemelvaart. Deze periode is vaak populair omdat het dan meestal mooi weer is en er veel mensen vrij zijn of vrij nemen. Een goed idee om op een rustig tempo van Duinrell te genieten is om het pretpark en het overdekte zwembad Tikibad meerdere dagen te bezoeken. Op deze manier loop je rustig door het pretpark omdat je niet alle attracties op een dag hoeft te bezoeken maar verspreid over verschillende dagen.

Onbeperkt toegang tot Duinrell

Wanneer je een Duinrell arrangement reserveert op Vakantiepark Duinrell heb je gedurende je verblijf dagelijks onbeperkt gratis toegang tot het Attractiepark. In Duinrell vind je tientallen attracties geschikt voor het hele gezin. Ook krijg je dagelijks twee uur gratis toegang tot het Tikibad, het voor het grootste deel overdekte zwembad van Duinrell. In het Tikibad vind je diverse glijbanen waar je gebruik van mag maken. Het Tikibad zorgt voor een leuke afwisseling met het Attractiepark.

Vind hier de beste prijs

Vakantiepark Duinrell

Overnachten in een huisje of op de camping op het vakantiepark van Duinrell

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie