17-10-2022

De Duinrell Winterweekenden zijn te boeken in de periode van 4 november 2022 tot en met 31 maart 2023. Wil je een winters weekend weg in Nederland, dan is Vakantiepark Duinrell een goed idee. Je kunt gebruik maken van het tropische Tikibad en meedoen met gezellige winteractiviteiten. In Attractiepark Duinrell zijn veel attracties in de winter gewoon geopend en op zaterdagavond zelfs verlicht. Als je nu je Duinrell winter weekend boekt krijg je een cadeaupakket ter waarde van 50 euro.

Duinrell aanbieding winter

Duinrell in de winter is een leuk uitje voor het hele gezin. Je verblijf op Vakantiepark Duinrell is extra gezellig in de winter. Warm tussen de activiteiten door even op in je accommodatie. Op Vakantiepark Duinrell vind je veel verschillende accommodatie types, van eenvoudig tot luxe. Tijdens de winter zijn veel attracties in Attractiepark Duinrell gewoon geopend. Soms niet allemaal tegelijk, maar je kunt elke attractie op meerdere momenten per dag bezoeken. Op de zaterdagavond tijdens de Duinrell Winterweekenden zijn de attracties ook nog eens mooi verlicht.

Wanneer je nu een Duinrell verblijf boekt tijdens de winter krijg je een winter cadeau ter waarde van 50 euro bij elke boeking. Dit Duinrell winter cadeau bestaat uit tegoed voor fietsverhuur en gratis drankjes en activiteiten.

Duinrell winter activiteiten

Behalve het attractiepark is er nog veel meer te beleven in en om Duinrell in de winter. In het subtropisch zwembad het Tikibad kun je lekker zwemmen en opwarmen. Je vindt hier meerdere glijbanen en waterspeel elementen. In de winter worden er in Duinrell ook allerlei extra activiteiten georganiseerd door het entertainment team, zoals karaoke, schminken, marshmallows roosteren en knutsel workshops. Ook kun je natuurlijk genieten van de omgeving door uit te waaien in de duinen en op het strand of door een bezoek te brengen aan één van de steden in de buurt.

Vind hier de beste prijs

Vakantiepark Duinrell

Overnachten in een huisje of op de camping op het vakantiepark van Duinrell

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets