16-05-2019

Altijd al eens naar Orlando, Florida gewild? Als je er in juni nog even lekker tussen uit kunt dan is dit misschien wel je kans! Boek snel deze voordelige Fly & Drive Orlando aanbieding, voordat hij volgeboekt zit. Inbegrepen bij deze reis zijn je vliegticket en een huurauto. Diverse data in juni al vanaf 464 euro per persoon. Je dient enkel nog een accommodatie te reserveren voor tijdens je verblijf.

Fly & Drive Florida

Met een voordelig Fly & Drive Florida arrangement is een groot gedeelte van je reiskosten al gedekt en het biedt je verder ook nog eens veel flexibiliteit. Je vliegt vanaf Amsterdam naar Orlando en negen dagen later weer terug. Wat je in de tussentijd doet kun je helemaal zelf weten. Je kunt in en om Orlando blijven en zoveel mogelijk pretparken van bijvoorbeeld Walt Disney World, Universal Studios of SeaWorld bezoeken. En vergeet ook de vele waterparken niet! Uiteraard kun je ook een korte rondreis samenstellen waarbij je bijvoorbeeld de kust van Florida, Key West of Nationaal Park de Everglades gaat ontdekken. Bij deze aanbieding krijg je ook nog eens een gratis upgrade naar een ‘fullsize’ huurauto, geschikt voor maximaal twee volwassenen en drie kinderen.

Veel keus qua accommodaties

Bij deze reis is een verblijfsaccommodatie nog niet inbegrepen, dus kijk zelf wat past bij je reisplannen. Je kunt kiezen voor een hotel in of bij Orlando of als je met een groter gezelschap gaat kun je misschien zelfs een complete villa huren. Wanneer je er een rondreis van maakt overnacht je natuurlijk op verschillende plekken om zoveel mogelijk van Florida te zien. Overnachten in Florida hoeft niet duur te zijn door het grote aanbod van accommodaties.

Florida is lekker weer

In juni is het al behoorlijk warm in Florida, maar nog niet zo warm als tijdens de echte zomermaanden. Een ideaal moment dus om te gaan! Ben je gebonden aan de schoolvakanties? Je kunt deze Fly & Drive Orlando reis ook in juli boeken, maar niet met dezelfde aanbieding. Als je in de zomervakantie naar Florida wilt ben je waarschijnlijk goedkoper uit als je los je Florida vliegtickets, Florida huurauto en Florida hotel of villa boekt.

Vind hier de beste prijs

Walt Disney World tickets

Walt Disney World tickets

Entreekaarten Walt Disney World met korting