21-08-2019

Goedkope vliegtickets voor Orlando kun je nu reserveren vanaf 399 euro per persoon. Je vliegt dan rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Orlando Sanford. Er zijn nog diverse datums beschikbaar in de maanden september, oktober, november en december 2019. Wil je pas in het nieuwe jaar voordelig naar Orlando vliegen dan kan dat ook voor 399 euro per persoon in de maanden januari, februari en maart 2020.

Hier reserveren - Vanaf 399 euro

Genieten van tropische temperaturen

Wanneer je een vakantie naar Orlando boekt ben je bijna altijd gegarandeerd van tropische temperaturen. Ook wanneer het weer hier in Nederland koud en guur is heb je daar dagen van 30 graden. De maanden januari en februari zijn dan ook perfect om in Orlando te 'overwinteren'.

Pretpark vakantie Florida

In Florida vind je veel verschillende pretparken die allemaal het bezoeken waard zijn. In de directe omgeving van Orlando vind je de meeste en spectaculairste pretparken. Zo zijn er de twee pretparken en het waterpark van Universal Orlando Resort. Hier vind je diverse attracties en shows gebaseerd op bekende films. Vlakbij Universal Orlando Resort vind je SeaWorld Orlando. Beleef hier de wereld van de zee en stap in sensationele achtbanen. Naast SeaWorld Orlando vind je het Aqautica waterpark van SeaWorld. Ook zeker het bezoeken waard. De vier pretparken en twee waterparken van Walt Disney World zijn het bekendste en moeten natuurlijk ook bezocht worden wanneer je een echte pretpark vakantie wilt beleven.

Overnachten bij de pretparken

Wanneer je goedkope vliegtickets naar Orlando hebt gereserveerd kun je ook eens gaan oriënteren naar leuke en mooi hotels. In Orlando zijn zoveel hotels dat het kiezen van een hotel al een uitdaging op zich is. Wij hebben hieronder een aantal hotels geselecteerd welke allemaal gunstig liggen ten opzichte van de pretparken.

Vind hier de beste prijs

Vliegtickets Florida

Van Amsterdam naar Florida

Florida vakantie

Grand Floridian Hotel

Zeer luxe hotel met uitzicht op het Magic Kingdom pretpark van Walt Disney World

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 20 minuten

Meer informatie