25-09-2022

Halloween in Bobbejaanland vier je dit jaar al vanaf 8 oktober tot en met 13 november. Door gedurende een langere periode de Halloween attracties en ervaringen aan te bieden hoopt Bobbejaanland de drukte meer te kunnen spreiden. Tijdens Bobbejaanland Halloween vind je in het pretpark verschillende spookhuizen, waaronder drie volledig nieuwe ervaringen. Voor gezinnen is het in Bobbejaanland ook genieten van de Halloween sfeer en activiteiten speciaal voor jonge kinderen.

Bobbejaanland Halloween spookhuizen

Tijdens Bobbejaanland Halloween kun je je uren vermaken in de verschillende horrorhuizen. In totaal zijn er zeven verschillende Halloween ervaringen. Nieuw is het spookhuis Alice in Horrorland waar bezoekers ondergedompeld worden in een enge, psychedelische wereld vol gevaarlijke keuzes. Ook de gethematiseerde spookhuizen Monastery (je bent dan een deelnemer aan een retraite in een oud klooster) en CORP: Pest Control (je krijgt dan een rondleiding door ongediertebestrijding bedrijf dat net een nieuw wapen heeft ontdekt) staan garant voor nieuwe huiveringwekkende ervaringen. Gedurende de Halloween periode in Bobbejaanland van 8 oktober tot en met 13 november zijn er vijf avonden waarop het park tot 21.00 uur geopend is (29, 31 oktober en 2, 4, 5 november). De avond wordt dan afgesloten met de Epic Party: een feest met diverse DJ’s.

Bobbejaanland Halloween voor kinderen

Ook voor kinderen is er genoeg te beleven tijdens Halloween in Bobbejaanland. Speciaal voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar oud wordt de Pumpkin Race georganiseerd, een avontuurlijk hindernissenparcours tussen pompoenen, stro en vogelverschrikkers met een leuke verrassing op het eind. Het hele gezin kan ook gewoon genieten van alle Bobbejaanland attracties en de gedecoreerde zones en extra straatanimatie. Bij medewerkers is een speciaal monsteramulet verkrijgbaar, waarmee je de Halloween figuren bij je weg kunt houden.

Bobbejaanland tickets