Een Bobbejaanland arrangement is altijd inclusief Bobbejaanland tickets en overnachting in een hotel of vakantiepark op korte afstand van het pretpark. In Bobbejaanland is zoveel te beleven en te doen dat je hier op een rustig tempo makkelijk twee dagen kunt vermaken. Ben je van plan om naast het pretpark ook nog iets van de omgeving te ontdekken dan is Bobbejaanland arrangement ook een voordelige optie. Bobbejaanland ligt namelijk vlakbij de mooie Belgische stad Antwerpen en de dierentuin van Antwerpen. Dit kun je leuk combineren met je bezoek aan Bobbejaanland.

Hieronder staat het complete actuele overzicht van aanbieders met een Bobbejaanland arrangement. Vergelijk alle aanbieders zodat je een accommodatie vind welke het beste bij je past. Tevens kun je zo makkelijk de prijs vergelijken zodat je nooit teveel betaald voor je korte vakantie bij Bobbejaanland. Je kunt ook zelf je eigen Bobbejaanland arrangement samenstellen. Reserveer hiervoor je hotel naar keuze en boek dan je Bobbejaanland tickets er los bij.... Lees meer

Accommodaties bij Bobbejaanland

Hotel Keravic

Kleinschalig hotel bij Bobbejaanland

Afstand tot het park:
Te voet 10 - 15 minuten

B&B Roosendaelhof

Bed & Breakfast in het plaatsje Geel

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel de Swaen

Op 5 minuten rijden van Bobbejaanland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel De Zalm

Hotel op een kleine 10 minuten van Bobbejaanland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel en Chaletpark Fauwater

Vlakbij Bobbejaanland

Afstand tot het park:
Met de auto 05 - 10 minuten

Meer informatie

Hotel Corsendonk Viane

Op 15 minuten rijden van Bobbejaanland

Afstand tot het park:
Met de auto 15 - 20 minuten

Bobbejaanland tickets

Bobbejaanland tickets

Entreekaarten Bobbejaanland met korting

Bobbejaanland

In Bobbejaanland is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo zijn er in het pretpark diverse leuke en spannende achtbanen te vinden voor zowel de allerkleinsten als voor de echte durfals. Met mooi weer kun je lekker afkoelen in één van de vele waterattracties en kinderen maken volop plezier in Kinderland of in één van de vele draaimolens. Op diverse momenten in het jaar zijn er in het pretpark ook shows die voor de nodige afwisseling zorgen. Wanneer je een Bobbejaanland arrangement reserveert in de maand oktober dan kun je Bobbejaanland bezoeken tijdens Halloween. Bekijk goed de openingstijden tijdens Halloween op de officiële website van Bobbejaanland.

Omgeving Bobbejaanland

Bobbejaanland ligt in het Belgische Lichtaart, vlakbij Turnhout en Antwerpen. Er is hierdoor ook voldoende leuks te ontdekken in de directe omgeving. Zo is een bezoek aan de stad Antwerpen zeker aan te raden maar ook een bezoek aan de Zoo van Antwerpen mag eigenlijk niet ontbreken. Verder vind je in Turnhout diverse musea die je kunt bezichtigen.

Bobbejaanland arrangement

Zit het Bobbejaanland arrangement van je voorkeur er momenteel niet bij dan kun je altijd nog zelf een arrangement samenstellen. Reserveer een hotel of vakantiepark vlakbij Bobbejaanland via onze website. Wij hebben hier namelijk een groot aantal accommodaties geselecteerd die allemaal op korte afstand van Bobbejaanland liggen. Vergelijk hier vervolgens gemakkelijk alle accommodaties en aanbieders zodat je nooit teveel betaalt. Vind hier dan ook nog eens goedkope Bobbejaanland tickets via aanbieders die wij hier alvast overzichtelijk geselecteerd hebben.