07-09-2021

Hansa Park bouwt nieuwe attracties en voert een aantal verbeteringen door. De bouw van de nieuwe attracties moeten in 2022 afgerond zijn. De nieuwe attracties richten zich vooral op de kleinere bezoeker. Hansa Park is tenslotte een erg leuk pretpark geschikt voor de hele familie. Investeren in nieuwe kinderattracties hoort daar dus ook bij.

Peterhof von Novgorod

Nieuwe attracties komen onder andere in het nieuwe themagebied Peterhof von Novgorod. Het nieuwe themagebied bevindt zich straks vlakbij de achtbaan Flucht von Novgorod. Zo kunnen durfals de achtbaan bezoeken en kinderen die de achtbaan nog te spannend vinden de nieuwe attracties bezoeken. De nieuwe attracties in Peterhof von Novgorod zijn dan ook geschikt voor kinderen. Er komt een kleine dieren draaimolen en een kleine vrije val toren.

De kleine vrije val toren van 7 meter hoog krijgt de naam Turm von Peterhof en is interactief. Je moet als bezoeker namelijk zelf ervoor zorgen dat je op 7 meter hoogte komt. Dit doe je door jezelf en het bakje aan een touw omhoog te trekken. Deze attractie kennen we in Nederland ook al, deze is namelijk te vinden in Toverland.

Meerdere nieuwigheden 2022

Naast het nieuwe themagebied komt er in Hansa Park ook een uitbreiding van de overdekte speeltuin en ook nog een nieuwe speeltuin in het Mexicaanse gedeelte van het pretpark. Verder komt er ook nog een nieuwe 4D film voor het hele gezin.

Hansa Park arrangement

Hansa Park Resort am Meer

Diverse Hansa Park Resort arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie