Bij Hansa Park liggen een aantal mooie vakantieparken. Een vakantiepark bij Hansa Park biedt vele mogelijkheden om de mooie omgeving te verkennen. De meeste vakantieparken bij Hansa Park liggen aan de kust en beschikken over allerlei faciliteiten zodat ook de kinderen zich uitstekend zullen vermaken.

Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle vakantieparken. Hansa Park ligt perfect op de route als je onderweg bent naar Scandinavië. Breng eerst een paar dagen door bij Hansa Park en stap dan ontspannen op de boot naar Denemarken of Zweden die vlakbij Hansa Park vertrekt. ... Lees meer

Vakantieparken bij Hansa Park

Hansa Park Resort am Meer

Diverse Hansa Park Resort arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie

DanCenter Ostsee Strandpark Grömitz

Vakantiepark aan de Ostsee

Afstand tot het park:
Met de auto 25 - 30 minuten

Ferienpark Weissenhauser Strand

Vakantiepark bij Hansa Park met subtropisch zwembad

Afstand tot het park:
Met de auto 30 - 35 minuten

DanCenter Großenbrode - Fehmarnsund Ostsee

Direct gelegen aan de Baltische zee

Afstand tot het park:
Met de auto 35 - 40 minuten

Landal Travemunde

Landal vakantiepark op een uurtje van Hansa Park

Afstand tot het park:
Met de auto 50 - 55 minuten

Hansa Park vakantie

Hansa Park ligt direct aan zee (de Oostzee) in het noorden van Duitsland. Bij Hansa Park kun je genieten van een heerlijke vakantie, waarbij je zowel het pretpark bezoekt als de mooie omgeving leert kennen. Hansa Park bestaat uit een groot aantal attracties en shows, die zowel jong als oud zullen aanspreken.

Vakantiepark bij Hansa Park

Bij Hansa Park vind je een aantal verschillende vakantieparken. Op loopafstand ligt het vakantiepark van Hansa Park zelf: Hansa Park Resort am Meer. Hier vind je veel vakantiehuisjes, sommige direct aan zee en ook geschikt voor grotere families en gezelschappen. Vind je het niet erg om een stukje te rijden? Dan liggen binnen een straal van 30 minuten met de auto nog enkele andere vakantieparken. Een vakantiepark bij Hansa Park ligt vaak aan zee, zodat je een bezoek aan Hansa Park kunt combineren met een vakantie aan de ongerepte noord Duitse kust.

Een vakantiepark bij Hansa Park is doorgaans erg geschikt voor kinderen, door faciliteiten zoals bijvoorbeeld een zwembad, speeltuin en animatie. Wil je toch liever de luxe en service van een hotel? Kijk dan eens op de pagina Hotel bij Hansa Park voor alle mogelijkheden.

Hansa Park als tussenstop op weg naar Scandinavië

Hansa Park ligt in noord Duitsland, vlakbij diverse haven terminals waar de veerboten naar Denemarken en Zweden vertrekken. Verblijf dus enkele dagen in een vakantiepark bij Hansa Park en reis pas daarna verder. Je zal de reis op deze manier als minder lang ervaren, want je vakantie is bij aankomst bij Hansa Park direct begonnen. En op de dag dat je reis verder gaat naar Denemarken of Zweden ben je al vlakbij de boot!

Boeken van een vakantiepark bij Hansa Park

Op deze pagina vind je een overzicht van alle vakantieparken bij Hansa Park. Per vakantiepark kun je eenvoudig de diverse reisaanbieders vergelijken en de goedkoopste kiezen. Je boekt je vakantiepark bij Hansa Park vervolgens direct bij de reisaanbidder van je keuze. Wij werken allen met erkende en betrouwbare reisorganisaties.