27-04-2019

Het Duitse Hansa Park heeft de spectaculaire vrije val attractie Highlander geopend. Highlander is een vrij val toren van maar liefst 120 meter hoog. Het is hiermee de hoogste en snelste vrije val toren van Europa. Wat deze attractie nog meer spectaculair maakt is dat de stoelen op het hoogste punt ook nog eens 30 graden kantelen zodat je echt in je beugel hangt.

Nieuw themagebied

Highlander komt in het nieuwe Britse themagebied te liggen en zal een heuse blikvanger zijn van het pretpark. Met een hoogte van 120 meter verslaat Highlander de achtbaan Schwur der Karnan met een hoogte van 73 meter als hoogste attractie in Hansa Park. Vanuit de nieuwe vrije val toren heb je een mooi uitzicht over het hele park. Hansa Park heeft een mooie en unieke ligging aan de Duitse Oostzee kust. Voor de muziek van deze attractie heeft Hansa Park een beroep gedaan op IMAscore die al voor diverse attracties in andere pretparken de muziek heeft mogen componeren.

Vakantiepark Hansa Park

Met de opening van deze nieuwe spectaculaire attractie is Hansa Park nu nog meer het bezoeken waard. Overnachten bij Hansa Park kan gemakkelijk en comfortabel in het aangrenzende Hansa Park vakantiepark. Hier vind je op loopafstand van het pretpark diverse vakantiehuisjes die mooi aan de zee liggen.

Vakantiepark

Hansa Park Resort am Meer

Diverse Hansa Park Resort arrangementen

Afstand tot het park:
Te voet 0 - 5 minuten

Meer informatie