Attractiepark Duinrell organiseert ook dit jaar weer Het Landgoed van Sinterklaas. Het is al de tiende keer dat dit succesvolle evenement wordt gehouden. In de weekenden van 23 en 24 november en 30 november en 1 december wordt het attractiepark compleet omgetoverd tot een groot sinterklaas landgoed. Er zijn tijdens die weekenden natuurlijk allerlei extra activiteiten, zoals het SiSaSinterklaasconcert. 

Sinterklaas activiteiten

Tijdens de Duinrell Sinterklaas weekenden zijn er allerlei extra activiteiten voor de hele familie op het Landgoed van Sinterklaas. Zo wordt bijvoorbeeld het bekende Duinrell SiSaSinterklaasconcert georganiseerd met de Party Pieten met hun coole dansmoves en zangeres Sita. Uiteraard is ook de Sint zelf van de partij! Het SiSaSinterklaasconcert vindt meerdere keren per dag plaats. 

Kinderen kunnen ook een bezoek brengen aan het Huis van Sinterklaas om te zien hoe de pieten en Sinterklaas zich op Duinrell bezig houden met cadeautjes inpakken en andere voorbereidingen. Er is zelfs een heus pepernotenrestaurant! 

Attracties geopend

Tijdens een Sinterklaas weekend op Duinrell zijn ook veel attracties in het pretpark gewoon geopend en gasten kunnen ook lekker opwarmen en zwemmen in het subtropische Tikibad. Elke dag van het Landgoed van Sinterklaas evenement kun je ook genieten van de Pieten Parade die door het park trekt. Alle pieten, Sinterklaas en ook Duinrell mascotte Rick de Kikker zijn dan te zien op feestelijk versierde wagens. 

Koop snel je Duinrell tickets of maak er gewoon een weekendje weg van! Tijdens een weekend op Vakantiepark Duinrell heb je alle tijd om alle Sinterklaas activiteiten, de attracties en het Tikibad te ervaren. 

Duinrell arrangement

Duinrell arrangement

Overnachten bij Duinrell inclusief tickets

Duinrell tickets

Duinrell tickets

Entreekaarten Attractiepark Duinrell met korting

Duinrell tickets

Entreekaarten Tikibad met korting