17-01-2019

Maak gebruik van de korting op Walt Disney World tickets met deze tijdelijke Disney World aanbieding. Je profiteert nu bij het bestellen van een 14 dagen pas van de prijs van slechts een 7 dagen pas. Daar bovenop ontvang je ook nog vele extra’s waaronder een gratis Memory maker (foto service) en gratis een rondje midgetgolfen op de twee midgetgolfbanen in Walt Disney World. Deze aanbieding is beperkt beschikbaar en te reserveren op de officiële website van Walt Disney World, Attraction Direct en Attractiontix.

Disney World aanbieding

Met deze Disney World aanbieding geniet je 14 dagen lang van onbeperkt toegang tot alle Disney pretparken en waterparken van Walt Disney World in Orlando, Florida. Of je nu in het voorjaar gaat of gaat wachten tot het nieuwe themagedeelte Star Wars: Galaxy Edge later dit jaar opent, het maakt niet uit. De tickets van deze Disney World aanbieding zijn namelijk voor heel 2019 te gebruiken.

Let er wel op dat de 14 dagen in gaan op het moment wanneer je voor het eerst een Disney pretpark of waterpark bezoekt. Met 4 pretparken, 2 waterparken, diverse hotels en een groot shopping centrum is Walt Disney World het grootste pretpark resort ter wereld. En door het heerlijk warme en zomerse klimaat in Orlando ben je er echt in vakantiestemming. Reserveer vandaag nog je 14 dagen Disney tickets en profiteer van de korting van deze zeer aantrekkelijke Disney World aanbieding! Deze actie is namelijk tijdelijk!

Walt Disney World overnachten

Wanneer je besluit om gebruik te maken van deze Disney World aanbieding en om vervolgens naar Walt Disney World af te reizen kun je gaan zoeken naar goedkope vliegtickets en accommodaties. Wij hebben hieronder een selectie gemaakt van diverse vluchten richting Orlando. Je kunt ervoor kiezen om te vliegen met een tussenstop maar als je goed zoekt zijn er ook diverse rechtstreekse vluchten naar Orlando.

Vergelijk onderstaande aanbieders dus goed. Bij Disney World overnachten kan heel gemakkelijk in Orlando. Er zijn zoveel hotels en villa’s dat er altijd wel een accommodatie van je keuze bij zit. Vergelijk hieronder diverse aanbieders met hotels en villa's in Orlando. Boek de accommodatie van je keuze en begin alvast met genieten en aftellen naar je Orlando vakantie bij Walt Disney World.