15-04-2018

Dit voorjaar heeft Vakantiepark Duinrell een nieuw type accommodatie geopend: luxe lodgetenten. In een lodgetent heb je het vrije gevoel van als je aan het kamperen bent, maar ook alle gemakken van een vakantiehuisje.

Ligging en faciliteiten

De nieuwe luxe lodgetenten hebben een unieke ligging midden in de duinen en zijn sfeervol ingericht. Uiteraard hebben de nieuwe luxe lodgetenten van Duinrell een eigen badkamer, keuken met koelkast en magnetron, eettafel en gezellige zithoek. De lodgetenten beschikken verder onder andere over een gashaard, een barbecue, een terras met ligstoelen en WiFi. Er zijn luxe lodgetenten voor vier en zes personen beschikbaar (respectievelijk twee en drie slaapkamers).

Attractiepark Duinrell

Wanneer je een verblijf in een luxe lodgetent op Vakantiepark Duinrell boekt heb je onbeperkt toegang tot Attractiepark Duinrell en twee uur per dag tot het Tikibad (subtropisch zwemparadijs midden in het pretpark). Attractiepark Duinrell beschikt over vele attracties voor jong en oud.

Vakantiepark Duinrell boeken

De nieuwe lodgetenten van Vakantiepark Duinrell boek je eenvoudig via onderstaande aanbieding. Wees er snel bij, want er zijn slechts veertien luxe lodgetenten beschikbaar! Je kunt kiezen voor een weekend, midweek of verblijf van een week.

Aanbieders